LiteraBlog Joi, 15 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Iubirea unui libertin”, al șaselea volum din seria „Bridgerton”

Joi, 15 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Iubirea unui libertin”, al șaselea volum din seria „Bridgerton”

Joi, 15 iulie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Iubirea unui libertin, al șaselea volum din seria „Bridgerton” de Julia Quinn.

Pentru Michael Stirling, cel mai notoriu crai din Londra, viața era mult mai simplă pe vremea când era un libertin lipsit de griji. Însă în fiecare existență vine un moment de cotitură – un moment extraordi­nar și atât de profund, încât îți dai seama că nimic nu va mai fi nicio­dată la fel. Iar pentru Michael acel moment a fost clipa în care a văzut-o pentru prima dată pe Francesca Bridgerton.

Citește un fragment în avanpremieră din „Vicontele care mă iubea”, al doilea volum din seria „Bridgerton”

După o viață în care doar a alergat după femei, a zâmbit cu indulgență când acestea îl vânau, permițând să fie prins de brațe doritoare, dar nelăsându-și niciodată inima să fie cucerită, o singură privire aruncată Francescăi a fost de ajuns să se îndrăgostească atât de profund, încât și-a dat seama că ni­meni și nimic nu va putea vreodată să schimbe asta. Dar, din neferi­cire pentru Michael, Francesca urma să devină curând soția vărului său John, conte de Kilmartin.

Citește și: Zece lucruri care ne plac la seria „Bridgerton”

Dar asta se întâmpla înainte de moartea subită și tragică a lui John… Acum Michael este contele și Francesca este liberă, dar ea nu-l vede decât tot ca pe un prieten și un confident drag. Michael nu îndrăznește să-i vorbească despre dragoste… până într-o noapte periculoasă, când ea se lasă cu nevinovăție cuprinsă în brațele lui, iar pasiunea se dove­dește mai puternică decât chiar și cele mai păcătoase secrete ale lui.

Ce spun criticii despre Iubirea unui libertin

„Vă recomand să citiți Iubirea unui libertin – și vă recomand asta cu mare căldură și entuziasm, un zâmbet pe buze și lacrimi în ochi.“ (The Romance Dish)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special:  29,99 lei!

Din seria „Bridgerton” au apărut la Editura Litera:

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special:  29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.