LiteraBlog Joi, 17 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Cucerește-mă” de Geneva Lee

Joi, 17 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Cucerește-mă” de Geneva Lee

Joi, 17 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă ajunge cartea Cucerește-mă, scrisă de Geneva Lee.

„Alexander avea lumea la picioare și pe mine în genunchi în fața lui, dar secretele au intervenit între noi și ne-au despărțit.

Ar fi trebuit să mă țin departe de el. Ar fi trebuit să fug. Însă eram dependentă de el… de plăcerea și de durerea pe care știam că doar el era capabil să mi le ofere. El era singurul care mă putea face să îmi depășesc limitele, iar trupul meu, mintea și inima refuzau să îl uite.

M-a avertizat că avea o latură întunecată… legată de trecutul lui, că existau lucruri care îl bântuiau și nu îl lăsau să își găsească liniștea. Care nu îi permiteau dreptul la fericire. Dar și eu am o latură întunecată și secrete din trecut care mă pot pune în pericol. Însă împreună ne vom înfrânge demonii – dacă nu cumva ne vom dis­truge reciproc înainte.

Dragostea nu iese mereu învingătoare, dar pe mine a reușit să mă învingă – și să mă cucerească.”

Ce spun criticii despre Cucerește-mă

„Asigurați-vă că aveți la dispoziție câteva ore bune pentru Cucerește-mă, căci odată ce prințul vă va prinde în mrejele sale, nu veți mai avea scăpare!“ (Deliciously Wicked Books)

„O carte care te lasă la propriu fără suflare! Personaje vii și reale, despre care nu te mai saturi să citești!“ (The Romantic Blogger)

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.