LiteraBlog Joi, 17 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Îndrăgostită de domnul Bridgerton” de Julia Quinn

Joi, 17 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Îndrăgostită de domnul Bridgerton” de Julia Quinn

Joi, 17 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge Îndrăgostită de domnul Bridgerton, al patrulea volum din seria „Bridgerton”de Julia Quinn.

În ochii tuturor, Colin Bridgerton este cel mai fermecător bărbat din Londra. Penelope Featherington îl adoră în secret pe fratele celei mai bune prietene a ei de vreo… ei bine, cam dintotdeauna. După ce și-a petrecut aproape jumătate din viață urmărindu-l pe chipeșul Bridgerton din umbră, este convinsă că știe totul despre el ‒ până când îi desco­peră întâmplător cel mai ascuns secret și ajunge să se întrebe dacă îl cunoaște cu adevărat sau doar a trăit cu această iluzie.

Citește un fragment în avanpremieră din „Vicontele care mă iubea”, al doilea volum din seria „Bridgerton”

Colin Bridgerton s-a săturat să fie tratat ca un bărbat care nu are de oferit lumii altceva decât propriul farmec și zâmbetele cuceritoare, i-a ajuns până peste cap agitația creată în jurul celebrei doamne Whistledown, autoarea unei rubrici de bârfe care atrage de ani buni atenția înaltei societăți, și îl scoate din minți prezența lui aproape con­stantă în paginile renumitului ziar.

Citește și: Zece lucruri care ne plac la seria „Bridgerton”

Însă, odată întors în Londra după una dintre desele lui călătorii în străinătate, Colin descoperă că multe lucruri din viața lui nu mai sunt la fel ‒ și Penelope Featherington e în fruntea tuturor. Tânăra pe care o cunoaște de o mulțime de ani ajunge să îi bântuie visele. În clipa în care descoperă că Penelope are și ea secrete bine ascunse, ce riscă să tulbure toată lumea bună, Colin se vede nevoit să hotărască dacă ea reprezintă cea mai mare amenințare pentru el sau șansa la o fericire ca-n povești.

„Julia Quinn are o scriitură sprintenă și excelează când vine vorba de personaje memorabile.“ (Publishers Weekly)

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.