LiteraBlog Joi, 18 august 2022, la toate chioșcurile de presă: „Legământul lui Grayson“, de Mia Sheridan

Joi, 18 august 2022, la toate chioșcurile de presă: „Legământul lui Grayson“, de Mia Sheridan

Joi, 18 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Legământul lui Grayson, de Mia Sheridan.

Kira Dallaire e disperată.

Viața ei pare a fi într-un moment în care nu întrevede nicio rezolvare simplă. Cu banii pe terminate și opțiuni extrem de limitate, curajoasa și energica tânără de 22 de ani caută să se reinventeze. Ghidată de inima generoasă și personalitatea impulsivă, reușește să pună la cale un plan de supraviețuire, probabil cea mai neobișnuită idee care i-a venit până acum.

Grayson Hawthorne își pierde treptat orice speranță.

Obstacolele cu care se confruntă par, pur și simplu, insurmontabile, iar umbrele trecutului îi întunecă orice speranță. Cu capital limitat și resursele pe terminate, încearcă să readucă pe linia de plutire podgoria moștenită, un legământ făcut în memoria tatălui său. Asta până când se trezește cu o tânără care se înființează în biroul lui cu o propunere scandaloasă, dar de nerefuzat.

Ceea ce începe ca un aranjament de afaceri temporar evoluează spectaculos, pe măsură ce Kira începe să topească gheața din jurul inimii lui Grayson și aroganța cinică din atitudinea lui. Scân­teile ieșite din înfruntările lor aprind o pasiune de nestăvilit, pe măsură ce descoperă că anumite legăminte sunt făcute să fie lăsate în urmă, în timp ce altele justifică saltul în gol… spre iubire și adevăr.

Citește și:

Săptămâna 08-14 august 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 15-21 august 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Ce spun criticii despre Legământul lui Grayson

Un roman tulburător despre puterea vindecătoare a iubirii și a felului în care, uneori, doar durerea ne poate face să recunoaștem adevărata dragoste.“ (All About Romance)

Despre Mia Sheridan

Mia Sheridan a debutat în literatura romanului de dragoste în 2013 și de atunci a scris 24 de romane care se bucură de un succes considerabil, regăsindu-se în topurile de bestselleruri din New York Times, USA Today și Wall Street Journal.

Pasiunea ei este să țeasă povești despre iubiri adevărate, între oameni sortiți să fie împreună.

Locuiește în Cincinnati, Ohio, împreună cu soțul ei și cei patru copii.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.