LiteraBlog Joi, 20 mai 2021, la toate chioșcurile de presă: „Vicontele care mă iubea” de Julia Quinn

Joi, 20 mai 2021, la toate chioșcurile de presă: „Vicontele care mă iubea” de Julia Quinn

Joi, 20 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Vicontele care mă iubea, al doilea volum din seria Bridgerton, scrisă de Julia Quinn.

De această dată, ziarele de scandal s-au înșelat. Cel mai râvnit burlac, dar și cel mai greu de prins în capcana mariajului, Anthony Bridgerton, nu doar că s-a decis să se căsătorească – dar și-a ales chiar și o soție! Singurul obstacol în calea intențiilor sale este Kate Sheffield, sora mai mare a alesei sale și cea mai băgăcioasă femeie care poate fi întâlnită în sălile de bal londoneze. Aprigă și spirituală, Kate îl scoate din minți pe Anthony cu încăpățânarea ei de a împiedica această căsătorie – însă când închide ochii noaptea, Kate este cea care îi bântuie visele tot mai erotice.

Citește și: Zece lucruri care ne plac la seria „Bridgerton”

Contrar convingerilor larg răspândite, Kate este destul de sigură că libertinii, chiar și după ce s-au cumințit, nu ajung să fie cei mai buni soți – iar Anthony Bridgerton este cel mai rău dintre crai. Kate este hotărâtă să-și protejeze sora – însă se teme că și propria inimă este vulnerabilă. Iar când buzele lui Anthony le ating pe ale ei, își dă seama că a rezista în fața pasiunii nu este deloc cel mai ușor lucru din lume…

Ce spun criticii despre Vicontele care mă iubea

„Dacă nu ați citit niciodată romane de dragoste, începeți cu acesta!“ (Washington Post)

„Julia Quinn este cu adevărat o Jane Austen contemporană.“ (Jill Barnett)

„Un roman absolut încântător, plin de farmec, umor și replici spirituale.“ (Kirkus Reviews)

Citește un fragment în avanpremieră din „Eu și ducele”, primul volum din seria „Bridgerton”

DESPRE JULIA QUINN, AUTOAREA SERIEI-FENOMEN „BRIDGERTON“

Romanele scriitoarei americane Julia Quinn, pe numele ei real Julie Pottinger, au fost traduse în 29 de limbi. Nu numai atât: poveștile sale de dragoste au apărut de 19 ori în topurile New York Times.

Julia Quinn a studiat istoria artei la Harvard și o vreme a cochetat cu ideea de a se înscrie la medicină. Între timp, însă, a început să scrie romane de dragoste și, după câteva luni de facultate, și-a dat seama că destinul ei e scrisul.

Până în prezent, Julia Quinn a scris peste 40 de romane de dragoste.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.