LiteraBlog Joi, 21 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Poruncește-mi” de Geneva Lee

Joi, 21 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Poruncește-mi” de Geneva Lee

Joi, 21 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Poruncește-mi, scrisă de Geneva Lee.

„Un bărbat care are lumea la picioare îmi fură un sărut… Am fost șocată atunci când m-a sărutat. Era un străin, totuși îmi părea atât de cunoscut. Abia când mi-am văzut fotografia pe co­perta unei reviste de scandal mi-am dat seama că știam cine era. Prințul Alexander de Cambridge.

Băiatul rău din familia regală.

Moștenitorul exilat al tronului.

El nu este nici pe departe vreun prinț fermecător. Este autoritar. Pretențios. Periculos. Iar eu nu-l pot refuza.

Alexander mă avertizează să mă țin departe de el – că presa și familia lui mă vor distruge. Ar trebui să fug, dar nu o pot face. Avem amândoi secrete – secrete care ne-ar putea îndepărta unul de celălalt sau ne-ar putea apropia. Iar când paparazzi vor scoate la iveală aceste secrete, eu va trebui să decid cât de mult mă voi supune lui. Ultimul lucru la care m-am așteptat era să mă îndrăgostesc de el, mai ales că el nu va putea niciodată să mă iubească…”

Ce spun criticii despre Poruncește-mi

„Geneva Lee convinge cu un stil fluid și povești care abundă de dramatism, cu pasiuni pline de suișuri și coborâșuri spectaculoase.“ (People Magazine)

„Captivant, emoționant și cât se poate de sexy!“ (USA Today)

„Un deliciu la fiecare pagină, un roman păcătos și absolut încântător! Geneva Lee este o adevărată maestră când vine vorba de romane dramatice, tulburătoare și de a imagina eroi despre care nu te saturi să citești.“ (New York Times)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.