LiteraBlog Joi, 25 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Ruină și blestem” de Jennifer Armentrout

Joi, 25 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Ruină și blestem” de Jennifer Armentrout

Joi, 25 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă apare Ruină și blestem de Jennifer Armentrout. Apărută la Editura Litera în colecția New Moon, Ruină și blestem găzduiește secrete primejdioase și dorințe interzise.

Despre Ruină și blestem, roman apărut la Editura Litera

Trinity și Zayne, Gardianul gargui și Protectorul ei, luptă împreună cu demonii pentru a opri apocalipsa care urmează să se abată asupra omenirii. Deși natura legăturii dintre ei nu permite, sentimentele celor doi se transformă curând în dragoste, astfel încât devine tot mai dificil să se concentreze asupra misiunii.

Patrulează în fiecare noapte pe străzi în căutarea Mesagerului, o entitate misterioasă pe care nimeni nu a văzut-o și care ucide Gardieni și demoni deopotrivă, fără discriminare, iar când își dau seama că nu vor reuși singuri, își iau niște aliați neobișnuiți: Roth și cohorta lui. Dar numărul de morți continuă să crească, un complot sinistru iese la lumină, iar Trin descoperă că servește unui scop obscur. Răul răbufnește, iar sentimentele scapă de sub control… ceea ce ar putea însemna distrugerea tuturor.

Ce spun criticii despre Ruină și blestem

„Fiecare pagină m-a făcut să-mi doresc mai multe.” (Brigid Kemmerer, autoare prezentă în topurile New York Times)

„Recomand călduros!” (Kresley Cole, autor #1 New York Times)

„Cel mai bun roman fantasy scris de Jennifer L. Armentrout până acum!” (Gena Showalter, autoare prezentă în topurile New York Times)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.