LiteraBlog Joi, 26 august 2021, la toate chioșcurile de presă: „Revelația” de Sylvia Day

Joi, 26 august 2021, la toate chioșcurile de presă: „Revelația” de Sylvia Day

Joi, 26 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Revelația, scrisă de Sylvia Day.

„Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos și perfect pe dinafară, rănit și torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare și arzătoare care îmi pârjolește trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea… dorința mea… este al meu. Suntem două ființe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. Între noi, totul este prea dificil, prea dureros… cu excepția clipelor când este pur și simplu perfect – acele momente când foamea fizică și dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie. Suntem legați de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce și periculoasă obsesie…”

Ce spun criticii despre Revelația

„Relația care a înflorit între Gideon și Eva în Atracția continuă în al doilea volum al seriei Crossfire. Gideon este un erou dificil, dar în cele din urmă reușește să răzbată în această poveste extrem de palpitantă. Însă ceea ce face din această carte un succes este puterea emoțională impresionantă și farmecul personalității Evei. Scenele fierbinți și acțiunea plină de neprevăzut sunt puse în valoare de scriitura superbă a Sylviei Day, iar cititorii se vor trezi atrași tot mai mult în lumea lui Gideon și a Evei. Abia aștept să citesc ce ne-a mai pregătit Sylvia Day.“ (RT Book Reviews)

Revelația m-a impresionat. Este imposibil de transpus în cuvinte impactul pe care Gideon și Eva l-au avut asupra mea în această carte. Atâtea secrete, atâta nesiguranță. Dar, dincolo de toate, atât de multă dragoste.“ (Guilty Pleasures)

Sylvia Day

Sylvia Day a scris mai mult de 20 de bestselleruri premiate la nivel mondial, care au ajuns pe locul 1 în topurile New York Times, USA Today, Sunday Times și Der Spiegel. Cărțile ei s-au vândut în peste 40 de țări.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.