LiteraBlog Joi, 26 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „El îmi va fi pieirea“, de K.A. Tucker

Joi, 26 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „El îmi va fi pieirea“, de K.A. Tucker

Joi, 26 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea El îmi va fi pieirea, de K.A. Tucker.

Tânăra Maggie Sparkes, în vârstă de 28 de ani, ajunge la New York pentru a împacheta bunurile dragii ei prietene, o mare pasionată și colecționară de obiecte de artă, după ce aceasta s-a sinucis, șocând pe toată lumea care o cunoștea. Poliția a tras rapid concluzia devastatoare: Celine s-a băgat în pat, a înghițit câteva pastile de Xanax cu votcă și nu s-a mai trezit.

Când descoperă în apartamentul lui Celine lucruri ascunse care îi dau de gândit și o fac să pună sub semnul întrebării moartea celei mai bune prietene, Maggie începe să facă cercetări și să investigheze diverse piste, apelând la ajutorul unui detectiv priceput. Cercetări despre bărbatul de care Celine s-a îndrăgostit. Bărbatul despre care nu a spus nimănui ‒ nici măcar lui Maggie. Bărbatul pe care Celine îl considera deopotrivă salvarea și pieirea ei.

În căutarea răspunsurilor și a dovezilor care să îi determine pe polițiști să redeschidă cazul lui Celine, Maggie descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat despre viața privată a prietenei sale ‒ și intră, în mod necugetat, în vizorul unui criminal care nu se va da în lături de la nimic pentru a nu fi demascat…

CE SPUN CRITICII DESPRE EL ÎMI VA FI PIEIREA

Răsturnările de situație abile îi țin pe cititori în suspans, și când cred că au descoperit ce i s-a întâmplat lui Celine, povestea virează brusc în altă direcție.“ (Publishers Weekly)

«El îmi va fi pieirea» este un roman captivant și ușor de devorat, seducător și incitant, care vă va provoca să ghiciți finalul – fără să reușiți.“ (USA Today)

Intriga cu multe straturi de mister și personajele bine conturate fac din romanul lui K.A. Tucker o lectură irezistibil de plăcută.“ (Booklist)

DESPRE K.A. TUCKER

K.A. Tucker este autoarea a 25 de romane, considerate „povești captivante cu un element neașteptat“. Cărțile ei, publicate deja în 6 țări, sunt bestselleruri care au apărut în topurile din USA Today, Globe & Mail, Suspense Magazine, Publisher’s Weekly, Oprah Mag și First for Women.

În prezent, locuiește într-un orășel pitoresc de lângă Toronto.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.