LiteraBlog Joi, 4 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Spada regilor” de Bernard Cornwell

Joi, 4 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Spada regilor” de Bernard Cornwell

Joi, 4 martie 2021, la toate chioșcurile de presă ajunge romanul Spada regilor, scris de Bernard Cornwell.

Apărut la Editura Litera în colecția Buzz Books, Spada regilor este este al doisprezecelea roman din seria de succes Ultimul regat, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excepţional serial de televiziune realizat de BBC.

Despre Spada regilor

Anglia este în plină frământare, în timp ce vikin­gii şi saxonii se luptă pentru teritoriu. Se zvoneşte că regele e pe moarte, iar ţara aşteaptă un succesor la tron. O ciocnire violentă pe mare îl obligă pe războinicul Uhtred să-şi conducă oamenii din fortăreaţa sa din Northumbria la Londra şi să se arunce în epicentrul furtunii. Doi regi pretind tronul rămas gol, iar un nou regat nu se poate naşte fără vărsare de sânge. Spada lui Uhtred îl va lăsa pe unul din ei mort, iar pe celălalt îl va face rege. Dar este greu să ştii care e voinţa zeilor.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.