LiteraBlog Joi, 7 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Împlinirea” de Sylvia Day

Joi, 7 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Împlinirea” de Sylvia Day

Joi, 7 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge romanul Împlinirea, scris de Sylvia Day.

Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut şi sufletul periculos şi rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putinţă de scăpare. Aveam nevoie de el aşa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele.

Nimeni nu ştie cât de mult a riscat pentru mine. Cât de ameninţată am fost sau cât de întunecate şi periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănţuiţi de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli şi ne-am abandonat complet posesiunii depline…

Ce spun criticii despre Împlinirea

„Cel de-al treilea roman din seria Crossfire a meritat aşteptarea.  Relaţia dintre Eva şi Gideon ajunge la un nou nivel, şi, în timp ce  continuă să se lupte cu greşelile trecutului, pasiunea arzătoare dintre cei  doi nu poate fi negată. Este o adevărată plăcere să o urmăreşti pe Eva  cum se transformă într-o femeie puternică şi încrezătoare, iar Gideon  devine un partener demn de o eroină atât de extraordinară.“ (RT Book Review)

„ … personajele sunt provocatoare, cartea este bine scrisă, iar povestea,  palpitantă. Scenele pasionale sunt extrem de fierbinţi şi fac ca legătura dintre personaje să devină tot mai strânsă…“ (Dear Author)

„Împlinirea aduce o poveste de dragoste care în acelaşi timp  sofisticată, antrenantă, inteligentă şi dulce.“ (The Irish Independent)

Despre Sylvia Day

Sylvia Day a scris mai mult de 20 de bestselleruri premiate la nivel mondial, care au ajuns pe locul 1 în topurile New York Times, USA Today, Sunday Times și Der Spiegel. Cărțile ei s-au vândut în peste 40 de țări.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.