LiteraBlog Lansarea volumului: „Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI”, de Sandra Gătejeanu Gheorghe

Lansarea volumului: „Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI”, de Sandra Gătejeanu Gheorghe

Volumul Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, de Sandra Gătejeanu Gheorghe, prezintă o incursiune delicată în lumea fascinantă a etichetei și protocolului.

Vă invităm joi, 23 martie, ora 18:30, în spațiul distins al librăriei Cărturești Carusel, la evenimentul de lansare a volumului. Un eveniment moderat cu iscusință de Ioana Bâldea Constantinescu. Participă, alături de autoare, Marius Constantinescu, autor și jurnalist cultural.

Despre carte

Protocolul, esenţial în mediul diplomatic, este important şi în viaţa de zi cu zi, indiferent că este vorba despre o reuniune de familie sau despre o întâlnire de afaceri. Detalii precum un meniu nepotrivit, un cadou neinspirat, o sală prea mică sau prea mare ori lipsa organizării adecvate pot periclita succesul evenimentului. În Arta protocolului, Sandra Gătejeanu Gheorghe îşi propune să ofere un instrument pentru specialişti, dar şi pentru publicul larg care îşi doreşte să descopere fascinanta lume a protocolului şi a etichetei ce asigură, din umbră, buna desfăşurare a celor mai importante evenimente.

„«Arta protocolului», semnată de Sandra Gătejeanu Gheorghe, [este] o lucrare plină de învăţăminte, precisă şi precis folositoare pentru toate categoriile de cititori, nu numai pentru diplomaţi […] Mă bucur să descopăr că experienţa mai veche şi mai nouă a distinsei noastre colege rodeşte acum într-un manual teoretic şi practic de protocol şi etichetă.“ (Emil Hurezeanu, ambasador)

Despre Sandra Gătejeanu Gheorghe

Sandra Gătejeanu Gheorghe este diplomat de carieră şi, din anul 2019, ocupă funcţia de director de protocol al Ministerului Afacerilor Externe. Anterior, a fost pentru mai bine de 10 ani directorul de protocol al Casei Regale a României. A scris volume despre istoria monarhiei româneşti, despre activitatea Casei Regale a României şi despre eticheta regală şi numeroase articole pe teme de protocol. A fost decorată de preşedintele României cu Ordinul „Pentru Merit“ în grad de Cavaler şi de regele Mihai I al României cu Ordinul „Coroana României“ în grad de Ofiţer şi Medalia „Regele Mihai I“ pentru loialitate.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.