LiteraBlog Live Shopping cu Monica Davidescu – Calendar Advent

Live Shopping cu Monica Davidescu – Calendar Advent

? Editura Litera organizează primul eveniment de Live Video Shopping de carte din România!

? Ne întâlnim, în premieră, în acest format online, luni pe 14 noiembrie de la ora 18.00 fix pe pagina https://www.litera.ro/calendar-de-advent cu binecunoscuta actriță Monica Davidescu care ne va prezenta tuturor cititorilor noul Calendar de Advent Disney – cea mai așteptată „carte” de la final de an! Un cadou extraordinar pentru copii, nepoți, o ocazie perfectă de a petrece timp de calitate pentru întreaga familie, deoarece acest calendar are un farmec aparte, de aventură și magie!

? Numărăm împreună zilele până la venirea lui Moș Crăciun, dar nu oricum, ci citind în fiecare zi o poveste magică!

Vă așteptăm luni, 14 noiembrie, ora 18.00 cu:

✔️ ofertă specială pentru acest produs pe care îl găsiți în exclusivitate pe litera.ro (nu îl veți găsi în alte librării fizice sau online);
✔️ cumularea ofertei de Black Friday la achiziționarea calendarului de advent;
✔️ o prezentare detaliată a acestuia;
✔️ lectură în avanpremieră cu Monica Davidescu;
✔️ răspunsuri la întrebări (Q&A pe live chat)

Calendarul de Advent Disney conține 24 de cărți magice, învelite individual în husă de hârtie, pentru ca fiecare poveste până la Crăciun să rămână o surpriză. Dimensiunea calendarului este una generoasă, fiind cartonat și creat cu un design festiv, în spiritul Crăciunului.

Produsul este disponibil exclusiv pe litera.ro, cu – 25% reducere și transport gratuit, la prețul de 149,93 lei.

Intră în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă! Cartea este cel mai frumos cadou de sărbători!

Cele 24 de povești de citit în așteptarea lui Moș Crăciun: Disney. 101 Dalmațieni; Disney. AladinDisney. Bambi; Disney Prințese. Frumoasa și BestiaDisney Prințese. NeînfricatăDisney Pixar. Mașini 3Disney Prințese. CenușăreasaDisney Pixar. În căutarea lui DoryDisney. DumboDisney Pixar. IncredibiliiDisney. Cartea JungleiDisney. Doamna și vagabondulDisney. Regele LeuDisney Prințese. Mica sirenăDisney Junior. Clubul lui Mickey MouseDisney Junior. MinnieDisney. VaianaDisney Pixar. Universitatea Monștrilor; Disney Prințese. MulanDisney Pixar. In căutarea lui NemoDisney. Peter PanDisney Prințese. Prințesa și BroscoiulDisney Prințese. RapunzelDisney Pixar. Povestea jucăriilor.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.