LiteraBlog Marți, 12 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Florile uitării” de Santa Montefiore

Marți, 12 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Florile uitării” de Santa Montefiore

Marți, 12 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare romanul Florile uitării, scris de Santa Montefiore.

Miranda și David, un cuplu cu o căsnicie care trece prin  momente dificile, se mută din Londra într-un conac de țară renumit odinioară pentru superba lui grădină. Însă realitatea se dovedește foarte diferită de visul bucolic al Mirandei. Curând, nefericirea latentă din familie iese la suprafață, izolându-l pe fiecare în propriile resentimente și în propria singurătate. David este preocupat doar de slujba de la Londra și de amanta lui, cei doi copii se ceartă încontinuu, iar fiul ei Gus terorizează atât animalele de la fermă, cât și pe noii lui colegi de școală.

Citește și: Dosar: Santa Montefiore, autoare a 20 de romane care s-au bucurat de aprecierea cititorilor din toată lumea

Pe neașteptate însă, un francez enigmatic îi solicită postul de grădinar, promițând să readucă la viață frumusețea grădinii. Cu înțelepciune și blândețe, el începe totodată să vindece durerile trecutului și ale prezentului. Ca prin magie, grădina începe  să revină la frumusețea de odinioară, iar Miranda să se îndrăgostească de acest bărbat, deosebit de toți cei pe care i-a cunoscut până atunci.

Citește și: O carte pe zi: „Primăvara în Toscana” de Santa Montefiore

Dar cine este cu adevărat Jean-Paul? Când Miranda găsește jurnalul Avei Lightly, fosta proprietară a conacului, descoperă nu numai o tulburătoare poveste de dragoste și paralele cu propria viață, dar și secretul pe care Jean-Paul l-a purtat în  suflet mai bine de două decenii.

Ce spun criticii despre Florile uitării

„O poveste de dragoste captivantă… este pe cât de realistă, pe atât de frumoasă.” (Daily Telegraph)

„Una dintre scriitoarele noastre preferate, o autoare de  bestselleruri care spune povești captivante despre dragoste și familie, ce cuprind continente și decenii întregi.” (The Times)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.