LiteraBlog Luni, 20 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Primul Război Mondial. O scurtă istorie” de Norman Stone

Luni, 20 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Primul Război Mondial. O scurtă istorie” de Norman Stone

Luni, 20 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge volumul Primul Război Mondial. O scurtă istorie, scris de Norman Stone.

Primul Război Mondial a fost un dezastru copleșitor în care și-a avut originea orice eveniment important al secolului XX. Au murit 14 milioane de combatanți, au fost distruse patru imperii și chiar și imperiile câștigătorilor au fost rănite mortal.

Cu Primul Război Mondial, Norman Stone, unul dintre cei mai cunoscuți istorici ai secolului XX, a realizat sarcina aproape imposibilă de a scrie un volum de dimensiuni reduse care să includă tot ce a avut mai important această confruntare epică. O istorie captivantă, a cărei concizie îi subliniază bogăția de detalii, Primul Război Mondial al lui Stone este povestea genial spusă a războiului care a creat lumea modernă.

Ce spun criticii despre Primul Război Mondial. O scurtă istorie

Doar un virtuoz putea, în spațiul ocupat de un eseu mai lung, să acopere luptele de pe toate fronturile și să mai găsească loc de politică înaltă, comentariu tranșant și detalii de culoare.” (Financial Times)

[Normal Stone este] un erudit excepțional înzestrat, cu o stăpânire de invidiat a limbilor străine, o originalitate a gândirii și un discurs neconvențional care luminează tot ce a scris… splendid.” (Sir Michael Howard, Sunday Times)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special: 24,99 lei!

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.