LiteraBlog Luni, 22 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Stoicismul și arta de a fi fericit” de Donald Robertson

Luni, 22 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Stoicismul și arta de a fi fericit” de Donald Robertson

Luni, 22 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare cartea Stoicismul și arta de a trăi fericit, scrisă de Donald Robertson.

Descoperă modul în care înţelepciunea antică a stoicilor îţi poate oferi o filosofie de viaţă în secolul XXI, care te va face mai rezilient, mai pozitiv, mai plin de succes şi mai fericit. Învaţă meritele faptului de a trăi clipa, descoperind cum poţi să supravieţuieşti şi să prosperi în vremuri grele, şi schimbă ceea ce poţi schimba, acceptând ceea ce nu poţi face. Drumul tău către o viaţă mai bună începe aici!

Această carte simplă, dar plină de forţă îţi arată cum să foloseşti înţelepciunea antică pentru a face schimbări practice, pozitive în viaţa ta. Folosind studii de caz provocatoare, idei-cheie şi oferind instrumente de autoevaluare, ea ne demonstrează că stoicismul este o cale profundă şi dovedită spre fericire.

Ce spun criticii despre Stoicismul și arta de a trăi fericit

„Donald Robertson este una dintre luminile călăuzitoare ale stoicismului modern.” (Massimo Pigliucci și Gregory Lopez, A Handbook for New Stoics)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 24,99 lei. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.