LiteraBlog Luni, 28 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Puterea emoțiilor pozitive” de Barbara Fredrickson

Luni, 28 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Puterea emoțiilor pozitive” de Barbara Fredrickson

Luni, 28 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Puterea emoțiilor pozitive, scrisă de Barbara Fredrickson.

Suntem familiarizați cu negativismul. Îl vedem peste tot și îl simțim mai des decât ne-am dori. Ne întunecă judecata și ne face posaci și critici față de noi înșine și de alții. Ne afectează discuțiile cu partenerul de viață, copiii sau colegii de muncă. Hrănește toate emoțiile negative care conduc la nefericire, depresie, tulburări de somn, furie, amărăciune și chiar afecțiuni somatice. Dar ce putem spune despre optimism? Ce știm, cu adevărat, despre el? Cum ne poate transforma viața?

Timp de mai bine de 20 de ani, Barbara L. Fredrickson a încercat să răspundă acestor întrebări prin teste și experimente de laborator menite să-i ajute pe oameni să înțeleagă optimismul și să se folosească de această sursă de putere.

Rețeta ei pentru o viață mai bună conține tehnici ușor de aplicat ce limitează impactul negativismului asupra vieții noastre de zi cu zi, dar și instrumente practice pentru evaluarea și cultivarea emoțiilor pozitive.

Bazată pe cele mai recente informații din domeniu, cartea reprezintă un adevărat ghid pentru depășirea obstacolelor, crearea de relații mai bune cu cei din jur și o viață fericită.

Ce spun criticii despre Puterea emoțiilor pozitive

O rețetă fundamentată științific pentru bucurie, sănătate și creativitate. Citește zilnic unul–două capitole sau oricât îți trebuie pentru a-ți risipi proasta dispoziție.” (Thich Nhat Hanh)

Cartea e plină de observații profunde legate de comportamentul omenesc, dar și de sugestii utile despre cum le putem aplica în viața de fiecare zi.” (Mihaly Csikszentmihalyi)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 24.99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.