LiteraBlog Luni, 29 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Flower, pisicuța perfectă” de Holly Webb

Luni, 29 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Flower, pisicuța perfectă” de Holly Webb

Luni, 29 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Flower, pisicuța perfectă, scrisă de Holly Webb. Apărută la Editura Litera în colecția „Prima mea lectură”, cartea spune povestea unui animăluț de companie extrem de curios.

Flower adoră să se cuibărească lângă Abi și se bucură tare mult că a găsit niște stăpâni iubitori. Dar dincolo de fereastră se întinde o lume întreagă, plină de lucruri palpitante. Nu-i trebuie decât o ocazie să iasă din casă și să exploreze.

Despre Holly Webb

Holly Webb era editor de carte pentru copii când și-a publicat primele cărți la editura la care lucra. De atunci, a scris peste o sută de cărți pentru copii. În prezent, Holly locuiește în Berkshire cu soțul și cei trei fii ai ei. De fiecare dată când încearcă să scrie la laptop, pisicile sale își găsesc mereu de lucru pe lângă ea.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 19,90 lei. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.