LiteraBlog Luni, 31 mai 2021, la toate chioșcurile de presă: „O minciună perfectă” de Peter Swanson

Luni, 31 mai 2021, la toate chioșcurile de presă: „O minciună perfectă” de Peter Swanson

Luni, 31 mai 2021, la toate chioșcurile de presă ajunge cartea O minciună perfectă, scrisă de Peter Swanson. Cartea spune povestea lui Harry Ackerson, un tânăr care a considerat-o întotdeauna pe mama sa vitregă, Alice, frumoasă și sexy într-un mod „nepământean“. Ea a fost mereu amabilă și atentă, chiar dacă un pic distantă în ultimii ani.

Cu câteva zile înainte ca Harry să absolve facultatea, Alice îl sună cu o veste șocantă. Tatăl său este mort, iar poliția crede că s-a sinucis. Distrus, Harry se întoarce în Maine, acasă la tatăl său, și, împreună cu Alice, își propun să afle ce s-a întâmplat.

La scurt timp, Harry întâlnește o tânără misterioasă pe nume Grace McGowan. Deși susține că este nou sosită în zonă, Harry bănuiește că Grace i-a cunoscut părinții. Dar Grace nu este singura femeie atrăgătoare interesată de Harry. Senzuala Alice îi face și ea avansuri. Harry este tot mai vrăjit de cele două femei, însă cu cât se apropie mai mult de ele, cu atât se simte mai izolat și mai dezorientat, temându-se că atât Grace, cât și Alice ascund secrete periculoase – chiar mortale – și că nici una nu spune adevărul.

Ce spun criticii despre O minciună perfectă

„Iubitorii suspansului vor devora această carte delicios de duplicitară, plină de răsturnări de situație, senzualitate, lăcomie și minciuni.” (Library Journal)

Acest roman de suspans plin de atmosferă și elegant este o adevărată plăcere.” (Sunday Mirror)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 24,99!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.