LiteraBlog Luni, 6 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Memoriile lui Sherlock Holmes” de Sir Arthur Conan Doyle

Luni, 6 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Memoriile lui Sherlock Holmes” de Sir Arthur Conan Doyle

Luni, 6 septembrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Memoriile lui Sherlock Holmes, scrisă de Sir Arthur Conan Doyle.

Memoriile lui Sherlock Holmes este a doua colecție de povestiri polițiste scrise de Sir Arthur Conan Doyle și reunește unsprezece dintre cele mai faimoase cazuri ale legendarului detectiv. Printre povestirile din volum se numără celebrele „Fir-de-Argint“, „Funcționarul comercial“, „Ritualul Musgrave“, „Interpretul grec“ și „Tratatul naval“. Ingenioasele scenarii, plasate în decorul Angliei de la sfârșitul epocii victoriene, sunt relatate de doctorul Watson, tovarăș credincios al lui Sherlock Holmes.

Cu ochiul său ager, vestitul detectiv observă detaliile esențiale și se concentrează asupra lor, reușind, cu inteligența lui ascuțită și remarcabila sa putere de deducție, să rezolve o serie de cazuri ce par imposibile. Puține personaje din literatura engleză au rămas atât de bine întipărite în memoria publicului larg precum Sherlock Holmes și doctorul Watson. Cei doi protagoniști au depășit granița literaturii și au devenit repere universale ale deducției logice, în căutarea adevărului.

Ce spun criticii despre Memoriile lui Sherlock Holmes

Sherlock Holmes este singurul detectiv din lume care acordă consultanță gratuită. Banii și prestigiul nu îl interesează, ci șansa de a-și flexa mușchii intelectuali și de a-și exersa metoda unică de deducție. Urmărindu-l de-a lungul  unei serii de situații complicate, veți avea ocazia să observați o minte remarcabilă la lucru și să vă adânciți în lumea răufăcătorilor din Londra.” (The Guardian)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 24,99 lei!

De același autor:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.