LiteraBlog Marți, 1 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Necunoscuta din Paris” de Santa Montefiore

Marți, 1 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Necunoscuta din Paris” de Santa Montefiore

Marți, 1 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Necunoscuta din Paris, scrisă de Santa Montefiore. Cartea spune povestea lui Antoinette, o femeie a cărei lumi se prăbușește când soțul ei, pe care l-a iubit vreme de zeci de ani, moare într-un tragic accident. El i-a fost întotdeauna un reazem de neclintit, bărbatul care a sprijinit-o și a iubit-o necondiționat, bărbatul pe care l-a cunoscut mai bine decât se cunoștea pe ea însăși. Or, cel puțin, așa a crezut ea…

Dosar: Santa Montefiore, autoare a 20 de romane care s-au bucurat de aprecierea cititorilor din toată lumea

Fiindcă, atunci când ajunge la vechea biserică de piatră a parohiei, în care urmează să se desfășoare funeraliile lui George, ea vede o femeie care îi e total necunoscută. Și, în chip fulgerător, ziua despre care Antoinette a crezut că avea să închidă o poartă peste trecut devine ziua în care tot ceea ce a cunoscut ea în viața de femeie măritată e dat peste cap într-un mod ireversibil.

Și Phaedra l-a iubit pe George, așa că n-a putut să lipsească de la înmormântarea lui. Ea l-a cunoscut recent și pentru puțină vreme, dar legătura dintre ei a fost mai strânsă decât oricare alta pe care a avut-o Phaedra vreodată. În timp ce stă în biserică, lângă soția lui George, ea știe că dezvăluirea pe care urmează s-o facă va schimba pentru totdeauna viețile tuturor.

Uneori e nevoie să se întâmple o tragedie pentru ca adevărul să iasă la lumină. Dar ce se întâmplă atunci când adevărul e mai greu de îndurat decât tragedia în sine?

Ce spun criticii despre Necunoscuta din Paris

„O emoționantă poveste de dragoste… La fel de convingătoare, pe cât e de bine scrisă.“ (Daily Telegraph)

„O superbă povestitoare, care deapănă istorisiri despre dragoste și moarte, pe fundalul unor locuri impregnate de romantism și al unor epoci fascinante.“ (Plum Sykes, Vogue)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.