LiteraBlog Marți, 10 noiembrie 2020, la toate chioșcurile de presă. Cartea „Sora perlă. Povestea lui Cece” de la Editura Litera

Marți, 10 noiembrie 2020, la toate chioșcurile de presă. Cartea „Sora perlă. Povestea lui Cece” de la Editura Litera

Marți, 10 noiembrie 2020, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Sora perlă. Povestea lui Cece, scrisă de Lucinda Riley.

Apărută la Editura Litera, cartea Sora perlă. Povestea lui Cece este al patrulea volum din seria „Cele șapte surori“, bestseller internațional cu vânzări de milioane de exemplare, și spune povestea lui CeCe D’Aplièse, o tânără care nu și-a găsit niciodată locul în viață.

Cele sapte surori. Sora perla. Povestea lui CeCe
Preț: 49,9 lei

După moartea tatălui ei adoptiv, Pa Salt, eroina se găsește la o răscruce și trebuie să ia o hotărâre. Chiar când își abandonează studiile de arte frumoase, iubita ei soră, Star, pleacă să-și urmeze iubitul și o lasă singură. Disperată, CeCe fuge din Anglia în căutarea rădăcinilor ei, neavând drept indiciu decât poza unei femei care a trăit în Australia în urmă cu o sută de ani. În drum spre Sydney, se oprește în Thailanda, unde, pe plaja minunată de la Krabi, îl întâlnește pe singuraticul Ace, care ascunde un secret nebănuit…

Kitty McBride, fiica unui pastor din Edinburgh de la începutul secolului XX, are ocazia să viziteze Australia acompaniind-o pe doamna McCrombie. La Adelaide, soarta îi scoate în cale pe gemenii – identici la chip, dar cu totul diferiți ca fire – ai familiei: impetuosul Drummond și ambițiosul Andrew, moștenitorul unei averi dobândite din pescuitul de perle.

Ajunsă în stepa pârjolită a Australiei centrale, CeCe își dă seama că inima ei reacționează la energia locului și la cultura străveche a aborigenilor, iar creativitatea îi înflorește din nou. Cu ajutorul celor pe care îi întâlnește în călătorie, eroina începe să creadă că acest continent vast și sălbatic poate deveni casa ei.

Ce spun criticii despre Sora perlă. Povestea lui Cece, apărută la Editura Litera

Booklist: „Cercetările meticuloase și atenția la detalii îi vor face pe cititorii Lucindei Riley să se cufunde în poveste și să și le imagineze pe CeCe și pe Kitty aievea. Fanii lui Kristin Hannah, Kate Morton și ai altor romane ale lui Riley vor fi încântați.“

Despre Lucinda Riley, autoarea seriei „Cele șapte surori“

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul ei roman. Cărțile i-au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

Este o autoare de bestselleruri care au ajuns pe primele locuri în topul Sunday Times și New York Times.

Lucinda lucrează la seria Cele șapte surori, care spune povestea a șapte fete adoptate, bazată pe legenda alegorică a Pleiadelor din mitologia greacă și a constelației cu același nume. Această serie a devenit deja un fenomen global, iar fiecare dintre romanele care o compun a ajuns pe primul loc la vânzări în topurile mondiale.

În prezent, o mare companie de producție de la Hollywood se pregătește pentru ecranizarea seriei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.