LiteraBlog Marți, 11 mai 2021, la toate chioșcurile de presă: „Două cărți și o vacanță” de Emily Henry

Marți, 11 mai 2021, la toate chioșcurile de presă: „Două cărți și o vacanță” de Emily Henry

Marți, 11 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Două cărți și o vacanță, scrisă de Emily Henry. Apărută la Editura Litera în colecția „Blue Moon”, cartea spune povestea unei iubiri atipice.

O scriitoare de romane de dragoste care nu mai crede în iubire și un scriitor de romane serioase care și-a pierdut inspirația își propun unul altuia o provocare pentru o vară, care le poate schimba părerea despre ce înseamnă un final fericit.

Augustus Everett este un scriitor foarte apreciat de ficțiune literară. January Andrews scrie bestselleruri de dragoste. Atunci când ea gândește un final fericit, el își omoară toți protagoniștii.

Sunt complet opuși.

De fapt, singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că, timp de trei luni, locuiesc în case vecine, n-au nici un ban și inspirația i-a părăsit.

Asta până când, într-o seară pe care nu și-o amintesc prea bine, din una în alta ajung să facă o înțelegere: Augustus își va petrece vara scriind o poveste cu final fericit, iar January va scrie următorul mare roman american. Ea îl va duce în excursii care par desprinse dintr-o comedie romantică, iar el o va duce să vadă rămășițele unui cult al morții (evident!). Fiecare dintre ei își va termina romanul și nimeni nu se va îndrăgosti.

Ce spun criticii despre Două cărți și o vacanță

Cititorii se vor îndrăgosti cu siguranță de această poveste romantică duioasă și aparte.(Publishers Weekly)

O viziune plină de tandrețe asupra ideii de a doua șansă, în viață și în dragoste.” (Kirkus Reviews)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.