LiteraBlog Marți, 15 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Sora pierdută” de Lucinda Riley

Marți, 15 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Sora pierdută” de Lucinda Riley

Marți, 15 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Sora pierdută, scrisă de Lucinda Riley, cel de-al șaptelea roman din seria epică „Cele șapte surori“, ale cărei vânzări au ajuns la peste 25 de milioane de exemplare.

Cele șase surori D’Aplièse și-au parcurs fiecare propria călătorie incredibilă pentru a-și descoperi moștenirea, dar mai au o întrebare rămasă fără răspuns: cine și unde este cea de-a șaptea soră?

Citește un fragment din „Sora Soare”, al șaselea volum din seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

Au un singur indiciu – imaginea unui inel cu smaralde, în formă de stea. Căutarea surorii dispărute le va purta pe tot globul – din Noua Zeelandă până în Canada, Anglia, Franța și Irlanda – unindu-le pe toate în misiunea lor de a-și completa în sfârșit familia.

În acest fel, ele vor dezgropa încet o poveste de dragoste, putere și sacrificiu care a început cu aproape o sută de ani în urmă, când alte tinere curajoase riscau totul pentru a schimba lumea din jurul lor.

Interviu VIDEO cu Lucinda Riley. Cum i-a venit inspirația pentru seria „Cele șapte surori”

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul roman. Cărțile ei au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 49.90!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.