LiteraBlog Marți, 15 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Mesaj de departe” de Nicholas Sparks

Marți, 15 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Mesaj de departe” de Nicholas Sparks

Marți, 15 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge Mesaj de departe, noul roman semnat de Nicholas Sparks. Cartea spune povestea unei femei care nu mai credea în dragoste și a unui bărbat care a crezut că nu va mai iubi niciodată – până când s-au găsit.

Scumpa mea Catherine, îmi este dor de tine, draga mea, așa cum îmi este mereu, dar astăzi mi-e deosebit de greu pentru că oceanul mi-a cântat, mi-a cântat cântecul vieții noastre împreună…

Citește și: Nicholas Sparks despre succesul său: „Am devenit scriitor din întâmplare”

Ce spun criticii despre Mesaj de departe

„Deosebit de emoționantă, scrisă frumos și extrem de romantică.“ (Booklist)

„Puneți de ceai sau turnați-vă un pahar de vin – ce vă face plăcere. Și pregătiți-vă pentru cea mai recentă carte a lui Nicholas Sparks… v-a mai pregătit o bijuterie.“ (Oakland Press)

„Sparks este în formă.“ (Atlanta Journal-Constitution)

„O poveste ce vă va însoți mereu.“ (Salisbury Post)

Citește și: O carte pe zi: „Respirație în doi” de Nicholas Sparks

DESPRE NICHOLAS SPARKS

Autor vândut în mai bine de 100 de milioane de exemplare, NICHOLAS SPARKS este unul dintre cei mai iubiți povestitori ai lumii. Cincisprezece dintre romanele lui au fost pe locul 1 în topul de bestselleruri New York Times, dar toate cărțile lui Nick, inclusiv memoriile scrise împreună cu fratele lui, Micah, au ajuns bestselleruri internaționale și au fost traduse în peste 50 de limbi. Unsprezece romane ale lui Nicholas Sparks – The ChoiceThe Longest RideThe Best of MeSafe HavenThe Lucky OneThe Last SongDear JohnNights in RodantheThe NotebookA Walk to Remember și Message in a Bottle – au fost ecranizate.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29.99!

Pentru că, la orice vârstă, îndemnul lui este să fii optimist, să ai încredere (sau credință) și să cauți mereu să-ți atingi întregul potențial.

Până în prezent, la editura Litera au apărut următoarele cărți de Nicholas Sparks: Respirație în doi (2020),  Întoarcerea acasă (2020), Jurnalul unei iubiri (2021) și Dragă John (2021).

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.