LiteraBlog Marți, 16 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Misterul fetei de zăpadă” de Tracy Rees

Marți, 16 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Misterul fetei de zăpadă” de Tracy Rees

Marți, 16 martie 2021, la toate chioșcurile de presă apare Misterul fetei de zăpadă de Tracy Rees. Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, cartea spune povestea lui Amy, o tânără a cărei vieți i se schimbă brusc.

Lăsată să piară într-un troian când era abia născută, Amy n-a avut niciodată parte de dragostea unei mame. Primește adăpost la Hatville Court, reședința familiei Vennaway, dar și stăpânii și servitorii o disprețuiesc. Singura persoană care îi ia apărarea este tânăra moștenitoare, Aurelia, care devine lumina vieții lui Amy și centrul existenței acesteia.

Dar Aurelia moare de tânără, iar lumea lui Amy se prăbușește. Moștenitoarea îi lasă însă un ultim dar: un teanc de scrisori și un cifru. Astfel începe o vânătoare de comori pe care numai Amy o poate câștiga și la capătul căreia o așteaptă un secret care îi va schimba viața… dacă reușește să dezlege enigma.

CE SPUN CRITICII DESPRE MISTERUL FETEI DE ZĂPADĂ

„Acest personaj fermecător m-a cucerit, iar aventurile ei interesante m-au făcut să dau pagină după pagină. O adevărată încântare!” (Kathleen Grissom)

„O poveste captivantă despre puterea prieteniei. Are și elemente de romance și de mister, e dramatică și încărcată de istorie, o carte pe care o veți îndrăgi.” (Library Journal)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.