LiteraBlog Marți, 19 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Secrete pentru o viață“, de Susan Meissner

Marți, 19 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Secrete pentru o viață“, de Susan Meissner

Marți, 19 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Secrete pentru o viață, scrisă de Susan Meissner.

În umbra războiului, sufletele inocente trebuie să facă alegeri dureroase 

Oxford, Anglia, în zilele noastre. Tânăra cercetătoare americană Kendra Van Zant, dornică să-și urmeze visul unei vieți perfecte, o intervievează pe Isabel McFarland tocmai când bătrâna este gata să dezvăluie secrete despre război, pe care le-a păstrat timp de decenii… începând cu cine este ea cu adevărat. Ceea ce primește Kendra de la Isabel este atât un dar, cât și o povară – una care îi va pune la încercare convingerile și puterea sufletească. 

Anii 1940, Anglia. În timp ce Hitler duce un război fără precedent împotriva populației civile din Londra, sute de mii de copii sunt trimiși în centre de plasament din mediul rural. Atunci când Emmy Downtree, în vârstă de cincisprezece ani, și sora ei mai mică, Julia, găsesc refugiu într-o fermecătoare cabană din Cotswolds, ambiția arzătoare a lui Emmy de a se întoarce la oraș și de a deveni ucenica unui creator de modă intră în contradicție cu nevoia profundă a Juliei de a fi mereu în prezența surorii sale. Este chiar perioada în care avioanele Luftwaffe fac ravagii, iar surorile sunt separate în mod crud, viețile fiindu-le schimbate pentru totdeauna. 

CE SPUN CRITICII DESPRE SECRETE PENTRU O VIAȚĂ

Bogată în personaje, locuri și evenimente viu desenate… Tema reinventării și a răscumpărării va atinge o coardă sensibilă în rândul cititorilor.“ (Booklist)

 „Această poveste despre alegeri și consecințe îi poartă pe cititori într-o călătorie sfâșietoare prin Londra devastată de război, prin liniștea din Cotswolds și prin îndepărtata Americă… [Un] roman impresionant și emoționant.“ (Historical Novel Society)

DESPRE SUSAN MEISSNER

Susan Meissner (născută în 1961) este o scriitoare americană, editorialistă și fostă editoare a unui ziar săptămânal.

Meissner s-a născut și a crescut în San Diego, California, unde a urmat cursurile Universității Point Loma Nazarene. Ulterior, a ales să-și trăiască viața de adult în Anglia, Germania și Minnesota. În Minnesota, Meissner a fost redactorul unui ziar săptămânal, iar în 2007, a hotărât să se mute înapoi în sudul Californiei. Meissner este căsătorită și are patru copii.

Romanele lui Meissner au fost revizuite de publicații precum Kirkus Reviews, Publishers Weekly, Library Journal, Booklist și USA Today. Ea a câștigat mai multe premii pentru romanele sale, pe lângă faptul că este nominalizată la premiul Christy și finalistă la premiul RITA. Meissner a scris atât literatură generală de piață, cât și literatură creștină.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.