LiteraBlog Marți, 20 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Cu dragostea în minte“, de Ali Hazelwood

Marți, 20 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Cu dragostea în minte“, de Ali Hazelwood

Marți, 20 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Cu dragostea în minte, de Ali Hazelwood.

Doi tineri cercetători, o relație cu scântei, un deznodământ exploziv!

Bee Königswasser trăiește după un cod de reguli cât se poate de simplu: ce ar face Marie Curie în locul ei? Dacă NASA i-ar fi oferit un post de conducere în cadrul unui proiect de neuroinginerie – adevărat vis devenit realitate –, Marie ar fi acceptat fără nicio ezitare.

Indiscutabil! Dar faimoasa întemeietoare a fizicii moderne n-ar fi fost nevoită să conducă proiectul împreună cu Levi Ward.

Totuși, în felul lui, Levi e un tip atractiv: înalt, serios și cu ochi pătrunzători. Dar, în timp ce el și Bee erau colegi la școala doctorală, Levi și-a exprimat sentimentele față de ea într-o manieră cât se poate de clară: dușmanii de moarte nu pot funcționa decât în galaxii separate, iar acestea trebuie să fie cât mai depărtate una față de cealaltă.

În momentul în care echipamentele pe care le-a cerut Bee întârzie să sosească, iar colegii de proiect o ignoră pur și simplu, tânăra cercetătoare ar putea să jure că Levi îi devine, încetul cu încetul, aliat, secondând-o în acțiunile ei și susținându-i ideile… Iar posibilitățile care decurg dintr-o astfel de situație îi provoacă lui Bee o adevărată furtună neuronală. Însă atunci când vine vremea ca ea să răspundă sentimentelor lui Levi și să-și dăruiască inima, întrebarea care se pune nu poate fi decât: Ce ar face Bee Königswasser?

Ce spun criticii despre Cu dragostea în minte

„«Cu dragostea în minte» e un roman sclipitor, care pune în evidență nebănuita latură sexy a oamenilor de știință.“ (Helen Hoang)

Despre Ali Hazelwood

Ali Hazelwood este o autoare multiplu publicată – dar vai, doar de articole despre știința creierului, revizuite de colegii de breaslă, în care nimeni nu flirtează cu nimeni și faza cu „au trăit împreună până la adânci bătrâneți“ nu se aplică întotdeauna.

Este originară din Italia și a locuit în Germania și în Japonia înainte de a se muta în Statele Unite pentru a urma un doctorat în științe neurologice. A devenit de curând profesor universitar, fapt care îi dă fiori reci pe spate.

Când nu e la serviciu, Ali poate fi văzută alergând, mâncând prăjituri sau urmărind filme science-fiction împreună cu Înălțimile Lor, pisicile, (și cu soțul ei doar-mai-puțin-felin).

Te-ar mai putea interesa și:

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 59,90 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.