LiteraBlog Marți, 22 martie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Pădurea stelelor ce pier” de Kristin Harmel

Marți, 22 martie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Pădurea stelelor ce pier” de Kristin Harmel

Marți, 22 martie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Pădurea stelelor ce pier, scrisă de Kristin Harmel. Autoarea bestsellerurilor Ultima geană de lumină și Cartea copiilor pierduți revine cu o poveste impresionantă despre o tânără care își folosește cunoștințele legate de viața în sălbăticie pentru a ajuta refugiații evrei să scape de naziști – până când se vede amenințată de un secret din trecutul ei.

Citește un fragment în avanpremieră din „Har și destin” de Jennifer L. Armentrout

Furată de la o familie germană bogată și crescută în sălbăticia neiertătoare a Europei de Est, Yona se trezește singură în 1941, după ce femeia care a răpit-o moare. Existența ei solitară este însă întreruptă atunci când dă din întâmplare peste un grup de evrei care fug de teroarea nazistă. Uimită să afle ce se întâmplă în lume, ea promite să învețe grupul tot ce poate despre supraviețuirea în pădure – și, la rândul lor, ei o învață câteva lecții surprinzătoare despre cum să-și deschidă inima după ani de izolare. Dar când este trădată și evadează într-un sat ocupat de nemți, trecutul și prezentul ei se întâlnesc într-o confruntare șocantă, care i-ar putea schimba cu totul cursul vieții.

Citește un fragment în avanpremieră din „Cartea copiilor pierduți” de Kristin Harmel

Ce spun criticii despre Pădurea stelelor ce pier

„Fascinantă, documentată meticulos, o carte cu adevărat unică.“ (Kelly Rimmer)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la 49,90 lei!

DESPRE KRISTIN HARMEL

Kristin Harmel este autoarea a peste douăsprezece bestselleruri New York Times, inclusiv The Book of Lost NamesThe Room on Rue Amélie sau The Sweetness of Forgetting. De asemenea, este cofondatoarea și gazda unui popular serial web, Friends and Fiction. Locuiește în Orlando, Florida.

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.