LiteraBlog Marți, 23 noiembrie 2021, la chioșcurile de presă: „Misterele de la cofetărie. Crimă cu gust de ciocolată” de Joanne Fluke

Marți, 23 noiembrie 2021, la chioșcurile de presă: „Misterele de la cofetărie. Crimă cu gust de ciocolată” de Joanne Fluke

Marți, 23 noiembrie 2021, la chioșcurile de presă ajunge volumul Misterele de la cofetărie. Crimă cu gust de ciocolată, scris de Joanne Fluke.

Eroina roșcată a lui Joanne Fluke este maestră în dulciuri de toate felurile, dar rezolvă și misterele care apar în orășelul unde locuiește. Și totul a început la cofetăria ei, cu o crimă  și niște fursecuri crocante cu fulgi de ciocolată care au iscat un adevărat scandal.

Hannah este deja foarte ocupată. Se străduie să se ferească de încercările mamei sale de a o mărita, își conduce propria afacere, cofetăria The Cookie Jar, cea mai populară din Lake Eden, și are o viață socială destul de bogată. Dar odată ce Ron LaSalle, îndrăgitul curier de la Cozy Cow Dairy, este găsit ucis în spatele cofetăriei ei, cu celebrele fursecuri cu fulgi de ciocolată ale lui Hannah împrăștiate în jurul lui, viața ei devine cu adevărat haotică.

Hotărâtă să nu permită ca prăjiturile ei să aibă o reputație proastă, ea pornește pe urmele criminalului. Dar, dacă nu-și păzește spatele, viața dulce a lui Hannah s-ar putea să se transforme curând în scrum.

Ce spun criticii despre Misterele de la cofetărie. Crimă cu gust de ciocolată

„Un roman polițist inteligent, plin de personaje atrăgătoare  și de rețete delicioase de prăjituri.” (Publishers Weekly)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,9 lei!

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.