LiteraBlog Marți, 26 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Sora soare. Povestea Electrei” cel de-al șaselea volum din seria „Cele șapte surori”

Marți, 26 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Sora soare. Povestea Electrei” cel de-al șaselea volum din seria „Cele șapte surori”

Marți, 26 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge Sora soare. Povestea Electrei, cel de-al șaselea volum din seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley.

Pentru lumea exterioară, Electra D’Aplièse pare a fi femeia care  are totul: fotomodel de succes, este frumoasă, bogată și faimoasă. Contrar aparențelor însă, și alimentată de presiunea vieții pe care  o duce, starea psihică deja fragilă a Electrei a fost zdruncinată de moartea tatălui ei, Pa Salt, miliardarul care și-a adoptat cele șapte fiice de mici, adunându-le din întreaga lume. Luptându-se să facă față situației care o copleșește, ea apelează la alcool și la droguri pentru a-și alina durerea și, în timp ce cei din jur se tem pentru sănătatea ei, Electra primește o scrisoare de la o persoană complet străină care pretinde că este bunica ei…

Citește și: Interviu VIDEO cu Lucinda Riley. Cum i-a venit inspirația pentru seria „Cele șapte surori”

În 1939, Cecily Huntley-Morgan sosește din New York în  Kenya pentru a-și obloji inima frântă. Locuiește la nașa ei,  pe faimosul platou Happy Valley, aproape de malul frumosului  lac Naivasha, iar acolo îl întâlnește pe Bill Forsythe, un burlac  notoriu și crescător de vite cu legături strânse cu mândrul trib masai. Când se produce un dezastru și războiul este iminent, Cecily decide că nu are de ales decât să accepte propunerea lui Bill. Mutându-se în valea Wanjohi și cu Bill plecat, Cecily se trezește izolată și singură. Până când descoperă un bebeluș abandonat  în pădurea de lângă ferma ei…

Citește un fragment în avanpremieră din „Sora lună. Povestea lui Tiggy” de Lucinda Riley

Trecând de la atmosfera frenetică din Manhattan la magnificele câmpii deschise din Africa, Sora soare este al șaselea volum  din seria epică a Lucindei Riley, „Cele șapte surori“, vândută  în mai multe milioane de exemplare.

Citește și: VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”

„Fanii seriei vor găsi inspirație și încântare în încercarea  Electrei de a descoperi relații de familie mai profunde.” (Publishers Weekly)

Despre Lucinda Riley

Născută în Irlanda, într-o familie de artiști, Lucinda Riley și-a început cariera pe scenă, ca actriță de film, teatru și televiziune. La 23 de ani însă a făcut mononucleoză, boală ce a ținut-o la pat o perioadă, dar care s-a dovedit fertilă: în aceeași perioadă a luat naștere prima ei carte, Lovers and Players. Viața ei s-a schimbat și mai mult după ce a aflat că e însărcinată chiar la petrecerea de lansare a primei sale cărți. De atunci a publicat peste 20 de titluri, traduse în peste 37 de limbi și care s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare.

Seria „Cele șapte surori“, care spune povestea unor surori adoptate și se bazează pe mitologia celebrei constelații a Pleiadelor, a devenit un adevărat fenomen global. Bestseller nr. 1 în toată lumea, a avut vânzări de peste 15 milioane de exemplare, iar o mare companie de producție TV lucrează la un serial conceput pe baza ei.

Citește și: O carte pe zi: Seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

În România, la Editura Litera au fost publicate următoarele titluri ale autoarei: Grădina cu lavandă, Camera cu fluturi, Îngerul de la Marchmont Hall, Secretul orhideei, Fata de pe stâncă, Trandafirul nopții, Secretul Helenei și primele șase volume din seria Cele șapte surori: Povestea Maiei, Sora furtună. Povestea lui Ally, Sora umbră. Povestea lui Star, Sora perlă. Povestea lui Cece, Sora lună. Povestea lui Tiggy, Sora soare. Povestea Electrei.

În data de 11 iunie 2021, familia scriitoarei a anunțat cu regret decesul Lucindei Riley.

„Dragi prieteni și cititori ai Lucindei din întreaga lume,

Cu un imens regret suntem nevoiți să vă spunem că Lucinda a murit liniștită în această dimineață, înconjurată de familia la care a ținut atât de mult. Ne dăm seama că vestea va veni ca un șoc pentru cei mai mulți dintre voi, care s-ar putea să nu fi știut că Lucinda suferea de cancer de patru ani. În acest răstimp, Lucinda a scris cinci romane, iar în săptămâna aceasta The Missing Sister este pe locul 1 în topurile de carte din întreaga lume. Lucinda a schimbat viețile tuturor celor pe care i-a întâlnit, precum și pe ale celor care i-au citit poveștile. A pus dragoste și suflet în tot ce a făcut, și va continua să ne inspire pe toți pentru totdeauna. Mai presus de toate, Lucinda a îndrăgit viața și a trăit fiecare clipă la maximum. După cum a spus chiar ea: „Din această călătorie, cu durerea și fericirea pe care mi le-a adus alături, am învățat cea mai importantă lecție pe care o are de oferit viața, și mă bucur pentru asta. Tot ce avem e clipa de față.”

Citește și: VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,9lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.