LiteraBlog Marți, 29 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Grădina fermecată” de Sarah Addison Allen

Marți, 29 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Grădina fermecată” de Sarah Addison Allen

Marți, 29 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Grădina fermecată, scrisă de Sarah Addison Allen.

Femeile din familia Waverley au, fie că le place sau nu,  talente speciale aflate în strânsă legătură cu grădina  din spatele impunătoarei reședințe a familiei,  din Bascom, din Carolina de Nord.

Timp de aproape un deceniu, Claire a trăit în armonie cu grădina și cu moștenirea familiei Waverley, marcată de amintirea bunicii ei, de destinul zbuciumat al mamei sale și aparent indiferentă la soarta surorii ei rebele, Sydney, care s-a eliberat de mult de constrângerile mentalităților înguste ale orașului. Folosindu-se de rețetele bunicii ei și de puterile misterioase ale plantelor din grădină, Claire a pus bazele unei afaceri de succes cu produse alimentare, dar și ale unei existențe sigure, atent controlate. Însă întoarcerea în oraș a lui Sydney, împreună cu fiica ei, Bay, tulbură rutina vieții lui Claire. Un alt element perturbator este faptul că în casa învecinată se mută un bărbat care, din clipa în care o vede pentru prima oară pe Claire, devine absolut fascinat de ea.

Pe măsură ce Claire și Sydney reînvață să trăiască  împreună și ajung să se împace cu traumele care le-au marcat copilăria, adolescența, dar și relația, descoperă și dragostea, exact acolo unde nu se așteptau să o găsească. Încet-încet, surorile Waverley ajung să-și accepte trecutul, să savureze prezentul și să privească pline de speranță spre viitor.

Ce spun criticii despre Grădina fermecată

Sarah Addison Allen a creat o poveste minunată, care  o să vă farmece pe toți. Grădina fermecată include o pleiadă de personaje interesante, o acțiune care vă va îndemna  să vă uitați cu atenție la ce mâncați și o duioșie care se  revarsă din împletitura de bucurii și tristeți care este viața.” (Kris Radish)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.