LiteraBlog Marți, 3 august 2021, la toate chioșcurile de presă: „Grădina cu iasomie” de Jane Coverdale

Marți, 3 august 2021, la toate chioșcurile de presă: „Grădina cu iasomie” de Jane Coverdale

Marți, 3 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Grădina cu iasomie, scrisă de Jane Coverdale.

La miezul nopții, când înflorește iasomia în grădină, o femeie își așteaptă iubitul…

Pentru Sara Archer, viitorul de soție devotată a unui funcționar britanic în India pare asigurat, dar întâlnirea cu frumosul și puternicul Ravi Sabran schimbă totul. Sub soarele torid al Indiei, poleiala înaltei societăți se topește, iar Sara observă curând că nimeni nu e ce pare a fi, în special soțul ei, Charles. Dar în frumoasele grădini cu iasomie de la palatul maharajahului, Sara urmează o cărare plină de pericole, ce o îndepărtează de soțul ei cel brutal și o duce spre Ravi și taina legată de nașterea ei.

Ce spun criticii despre Grădina cu iasomie

Dacă vă plac romanele istorice de dragoste, acest debut va fi de neratat, iar Jane Coverdale o autoare ale cărei cărți vor deveni favoritele voastre.” (Debbie’s Book Reviews)

O poveste romantică uimitoare, care te prinde în mreje, pe fundalul Indiei din perioada colonială britanică. Perfectă pentru fanii lui Janet MacLeod Trotter, Dinah Jefferies și ai revelației globale, Lucinda Riley.” (Fantastic Fiction)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.