LiteraBlog Marți, 30 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Cuvinte nerostite” de Kelly Rimmer

Marți, 30 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Cuvinte nerostite” de Kelly Rimmer

Marți, 30 noiembrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Cuvinte nerostite, scrisă de Kelly Rimmer.

Este anul 1942, iar Europa continuă să se afle în ghearele implacabile ale războiului. Chiar dincolo de corturile  taberei de refugiați ruși unde trăiește, o tânără își rostește jurămintele de nuntă. Este o decizie care îi va schimba  destinul… și este o minciună care va rămâne îngropată  până în secolul următor.

Încă de când avea nouă ani, Alina Dziak știa că se va căsători cu cel mai bun prieten al ei, Tomasz. Acum, la cincisprezece ani și logodită, Alina nu este îngrijorată de rapoartele despre soldații naziști de la granița poloneză,  dar, încetul cu încetul, nedreptate după nedreptate brutală, ocupația nazistă se instalează, iar micul sat al Alinei și  locuitorii acestuia sunt divizați de frică și de ură, iar Tomasz dispare. Dacă Alina obișnuia să măsoare timpul între vizitele iubitului ei, acum măsoară spațiile dintre speranță și disperare, așteptând vești de la Tomasz și  evitând atenția soldaților care patrulează la ferma  părinților ei. Pentru moment, chiar și tăcerea  asurzitoare este preferabilă durerii.

Pendulând între Polonia ocupată de naziști și ritmul  frenetic al vieții moderne, Kelly Rimmer creează o narațiune emoționantă și elegantă. Cuvinte nerostite ne dezvăluie  dezastrul care cuprinde lumea atunci când adevărul este redus la tăcere… și faptul că ne poate lua o viață întreagă  să ne regăsim vocea și să învățăm să avem încredere în ea.

„Fanii cărților Privighetoarea și Când înflorește liliacul  vor adora Cuvinte nerostite.” (Pam Jenoff, autoarea romanului Povestea unui orfan)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.