LiteraBlog Marți, 5 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Ultima călătorie” de Santa Montefiore

Marți, 5 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Ultima călătorie” de Santa Montefiore

Marți, 5 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ultima călătorie, scrisă de Santa Montefiore.

Războiul s-a terminat, dar umbra lui încă persistă. Iar în adâncul peisajului rural luxuriant, un aristocrat excentric este ucis cu sălbăticie în frumosul său palazzo.

Citește un fragment în avanpremieră din „Necunoscuta din Paris” de Santa Montefiore

Londra, 1971. Ani mai târziu, această crimă neelucidată ajunge să-i influențeze viața Albei, o fată boemă care trăiește pe o casă plutitoare în Chelsea. Aceste două epoci distincte sunt legate de firul unei povești de dragoste, decadență și trădare, care o duce pe Alba în plantațiile de măslini de pe coasta Amalfi, scăldate în mirosul smochinelor, dar și copleșite de drama războiului și de tulburarea persistentă a tragediei.

Dosar: Santa Montefiore, autoare a 20 de romane care s-au bucurat de aprecierea cititorilor din toată lumea

Trecutul dezvăluie legăturile secrete dintre partizani și naziști, dintre țărani și conți și, în centrul tuturor, o femeie seducătoare și misterioasă: mama ei…

Ce spun criticii despre Ultima călătorie

„O realizare poetică.” (Daily Mail)

„Santa Montefiore este o minune.” (Sunday Express)

Despre Santa Montefiore

Născută în Anglia în 1970, Santa Montefiore a crescut la o fermă din Hampshire. A studiat limbile spaniolă și italiană la Universitatea Exeter și a petrecut o bună parte din anii ’90 la Buenos Aires, unde a copilărit mama ei. Locuiește la Londra împreună cu soțul ei, istoricul Simon Sebag Montefiore, și cei doi copii, Lily și Sasha. Romanele Santei Montefiore au fost traduse în 20 de limbi și vândute în peste trei milioane de exemplare în Europa.

Cartea este disponibiă la toate chioșcurile de presă la prețul de 29,99 lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.