LiteraBlog Marți, 8 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „O vară la New York” de Renée Rosen

Marți, 8 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă: „O vară la New York” de Renée Rosen

Marți, 8 februarie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea O vară la New York, scrisă de Renée Rosen.

E anul 1965 și noul redactor-șef al revistei Cosmopolitan – Helen Gurley Brown – șochează America și salvează o publicație aflată pe moarte, îndrăznind să le vorbească femeilor despre toate lucrurile interzise.

New Yorkul este plin de oportunități pentru fetele singure, cum ar fi Alice Weiss, care își părăsește micul oraș din Midwest pentru a-și urmări visul. Cu puțin ajutor, ajunge asistenta personală a lui Helen Gurley Brown.

Pentru Alice, care vrea să devină fotografă, pare mutarea perfectă, dar nimic nu ar fi putut-o pregăti pentru lumea în care intră. Editorii și scriitorii demisionează pe loc, refuzând să lucreze pentru femeia care a scris bestsellerul scandalos Sex and the Single Girl, iar notele confidențiale, ideile de articole și modelele de copertă continuă să scandalizeze. Când cineva încearcă să o atragă pe Alice într-un plan pentru a-și sabota șefa, ea este mai hotărâtă ca niciodată să o ajute pe Helen să reușească.

În timp ce presiunea crește la revistă, Alice se luptă să nu-și piardă din vedere propriul vis. Iar dacă Helen Gurley Brown a învățat-o ceva, acest lucru este că o femeie poate cere totul de la viață.

Ce spun criticii despre O vară la New York

Renée Rosen este prima mea alegere când vine vorba de eroine ingenioase care își iubesc munca… «O vară la New York» este o lectură la fel de delicioasă ca un cocktail de vară!“ (Kate Quinn, autoarea bestsellerului Rețeaua Alice)

De aceeași autoare:

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.