LiteraBlog Marți, 9 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: cartea „Casa de la malul mării”, de la Editura Litera

Marți, 9 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: cartea „Casa de la malul mării”, de la Editura Litera

Marți, 9 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Casa de la malul mării de Santa Montefiore.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,9 lei.

Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, Casa de la malul mării spune două povești separate de decenii, care-și găsesc un deznodământ surprinzător.

Despre Casa de la malul mării de Santa Montefiore

La doar zece ani, Floriana a trecut deja prin încercări dificile. Părăsită de mamă și obligată să locuiască în condiții precare în Toscana, fetița își găsește refugiu în lumea viselor. Fascinată de domeniul La Magdalena, se așază adesea pe zidul proprietății și-și imaginează cum ar fi să locuiască în somptuoasa vilă a puternicului industriaș Beppe Bonfanti. Într-o zi, Dante, fiul cel mare al acestuia, o invită înăuntru, și între cei doi se înfiripă o strânsă prietenie, care, peste ani, se va transforma într-o poveste de dragoste. Dar prejudecățile celor din jur și lipsa de scrupule a lui Beppe le pun relația în pericol.

Zeci de ani mai târziu, la mii de kilometri distanță, un superb hotel rustic din regiunea de coastă a Marii Britanii are probleme financiare. Înglodată în datorii, proprietara caută cu disperare noi căi de a-și atrage clienții. Pentru asta îl angajează ca artist al casei, care să-i inițieze pe oaspeți în tainele picturii, pe fermecătorul argentinian Rafa, un bărbat frumos și talentat. Însă pictorul nu este ceea ce pare, căci Rafa își are propriile planuri, iar apariția lui în casa Marinei nu e deloc întâmplătoare.

Ce spun criticii despre Casa de la malul mării, roman apărut la Editura Litera

„Două povești, două generații și două localități din Europa cu peisaje superbe ni se înfățișează într-o somptuoasă poveste de dragoste, durere și izbăvire.“ (Publishers Weekly)

„Acest roman este plin de secrete, mistere, iubire pasională… de neuitat!” (Adriana Trigiani)

*Acest titlu poate fi achiziționat la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.