LiteraBlog Nu ratați noutățile Litera disponibile la chioșcurile de presă în săptămâna 25 – 31 octombrie 2021

Nu ratați noutățile Litera disponibile la chioșcurile de presă în săptămâna 25 – 31 octombrie 2021

În săptămâna 25 – 31 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajung romanele Sora soare. Povestea Electrei de Lucinda Riley și Moarte printre nori de Agatha Christie.

Marți, 26 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge Sora soare. Povestea Electrei, cel de-al șaselea volum din seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,9lei!

Pentru lumea exterioară, Electra D’Aplièse pare a fi femeia care  are totul: fotomodel de succes, este frumoasă, bogată și faimoasă. Contrar aparențelor însă, și alimentată de presiunea vieții pe care  o duce, starea psihică deja fragilă a Electrei a fost zdruncinată de moartea tatălui ei, Pa Salt, miliardarul care și-a adoptat cele șapte fiice de mici, adunându-le din întreaga lume. Luptându-se să facă față situației care o copleșește, ea apelează la alcool și la droguri pentru a-și alina durerea și, în timp ce cei din jur se tem pentru sănătatea ei, Electra primește o scrisoare de la o persoană complet străină care pretinde că este bunica ei…

Citește și: Interviu VIDEO cu Lucinda Riley. Cum i-a venit inspirația pentru seria „Cele șapte surori”

În 1939, Cecily Huntley-Morgan sosește din New York în  Kenya pentru a-și obloji inima frântă. Locuiește la nașa ei,  pe faimosul platou Happy Valley, aproape de malul frumosului  lac Naivasha, iar acolo îl întâlnește pe Bill Forsythe, un burlac  notoriu și crescător de vite cu legături strânse cu mândrul trib masai. Când se produce un dezastru și războiul este iminent, Cecily decide că nu are de ales decât să accepte propunerea lui Bill. Mutându-se în valea Wanjohi și cu Bill plecat, Cecily se trezește izolată și singură. Până când descoperă un bebeluș abandonat  în pădurea de lângă ferma ei…

Citește un fragment în avanpremieră din „Sora lună. Povestea lui Tiggy” de Lucinda Riley

Trecând de la atmosfera frenetică din Manhattan la magnificele câmpii deschise din Africa, Sora soare este al șaselea volum  din seria epică a Lucindei Riley, „Cele șapte surori“, vândută  în mai multe milioane de exemplare.

Citește și: VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”

Ce spun criticii despre Sora soare. Povestea Electrei

„Fanii seriei vor găsi inspirație și încântare în încercarea  Electrei de a descoperi relații de familie mai profunde.” (Publishers Weekly)

Vineri, 29 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Moarte printre nori, scrisă de Agatha Christie

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99lei!

O contesă dependentă de cocaină, un ajutor de coafeză care a câștigat la loterie, doi arheologi, un scriitor distrat și alți câțiva pasageri îi stârnesc interesul lui Poirot, aflat în zborul de la Paris spre Croydon.

Citește și: Alina Purcaru: „À la Agatha”

Când în avion este descoperit cadavrul unei cămătărese ucise cu o săgeată otrăvită, pentru toată lumea este evident că ucigașul se află la bord, dar ancheta nu duce nicăieri. E oare posibil ca, de data aceasta, criminalul să scape nepedepsit?

Citește și: 15 septembrie: Ziua îndrăgitei scriitoare britanice, Agatha Christie

Apariția neașteptată a fiicei de mult abandonate a cămătăresei și dezvăluirile privind o afacere bazată pe șantaj par să îl pună în încurcătură pe Poirot. Mintea lui se dovedește însă, din nou, singura capabilă să pună ordine în indiciile care par să îi incrimineze, pe rând, pe toți pasagerii… chiar și pe el însuși.

Citește și: Zece cărți de Agatha Christie care te vor ține cu sufletul la gură

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.