LiteraBlog Nu ratați titlurile Litera disponibile la chioșcurile de presă în săptămâna 31 mai – 4 iunie 2021!

Nu ratați titlurile Litera disponibile la chioșcurile de presă în săptămâna 31 mai – 4 iunie 2021!

Oferta unui gentleman de Julia Quinn, Concilierea cu Hitler de Tim Bouverie și Războiul spionilor de John le Carre sunt printre titlurile Litera care ajung la toate chioșcurile de presă din țară în săptămâna 31 mai – 4 iunie 2021.

Luni, 31 mai 2021, la toate chioșcurile de presă ajunge cartea O minciună perfectă, scrisă de Peter Swanson

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 24,99!

Harry Ackerson a considerat-o întotdeauna pe mama sa vitregă, Alice, frumoasă și sexy într-un mod „nepământean“. Ea a fost mereu amabilă și atentă, chiar dacă un pic distantă în ultimii ani.

Cu câteva zile înainte ca Harry să absolve facultatea, Alice îl sună cu o veste șocantă. Tatăl său este mort, iar poliția crede că s-a sinucis. Distrus, Harry se întoarce în Maine, acasă la tatăl său, și, împreună cu Alice, își propun să afle ce s-a întâmplat.

La scurt timp, Harry întâlnește o tânără misterioasă pe nume Grace McGowan. Deși susține că este nou sosită în zonă, Harry bănuiește că Grace i-a cunoscut părinții. Dar Grace nu este singura femeie atrăgătoare interesată de Harry. Senzuala Alice îi face și ea avansuri. Harry este tot mai vrăjit de cele două femei, însă cu cât se apropie mai mult de ele, cu atât se simte mai izolat și mai dezorientat, temându-se că atât Grace, cât și Alice ascund secrete periculoase – chiar mortale – și că nici una nu spune adevărul.

Ce spun criticii despre O minciună perfectă

„Iubitorii suspansului vor devora această carte delicios de duplicitară, plină de răsturnări de situație, senzualitate, lăcomie și minciuni.” (Library Journal)

Acest roman de suspans plin de atmosferă și elegant este o adevărată plăcere.” (Sunday Mirror)

Marți, 1 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă ajunge cartea Fata de pe stâncă, scrisă de Lucinda Riley

De ce un secret din 1914 a provocat un secol de suferință?

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99!

Tulburată de o pierdere recentă, Grania Ryan s-a întors în Irlanda, în brațele familiei ei iubitoare. Și aici, pe vârful unei stânci, a întâlnit-o pe tânăra Aurora, care îi va schimba definitiv viața.

Atrasă în mod misterios de Aurora, Grania descoperă că poveștile familiilor lor se întrepătrund într-un mod straniu…

De la o iubire dulce-amară în Londra cuprinsă de război, la o relație problematică în New Yorkul din prezent, de la devotamentul pentru un copil găsit la amintirile uitate, legate de un frate pierdut, familiile Ryan și Lisle, din trecut și din prezent, au fost unite timp de un secol. În cele din urmă, intuiția și remarcabilul spirit al Aurorei vor fi cele care ajută la ruperea vrăjii și dezlegarea de trecut.

Povestea Aurorei, răscolitoare, motivantă și emoționantă, vorbește despre triumful speranței în fața pierderii.

Ce spun criticii despre Fata de pe stâncă

Una dintre cele mai bune autoare ale genului… detalii istorice excelente, poveste de dragoste înduioșătoare și un mister care ne ține pe jar.” (The Historical Novel Society)

Miercuri, 2 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Concilierea cu Hitler, scrisă de Tim Bouverie

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99!

Într-o după-amiază ploioasă a lui septembrie 1938, Neville Chamberlain a coborât din avion și a anunțat că vizita sa la Hitler dusese la evi­tarea celei mai grave crize din istoria recentă. Era, după cum avea să anunțe mai târziu mulțimea adunată în Downing Street, „pacea vre­murilor noastre“. După mai puțin de un an, Germania avea să invadeze Polonia și declanșa al Doilea Război Mondial.

Aceasta este o nouă istorie vitală a anilor dezastruoși de indeci­zii, diplomație ratată și lupte parlamentare care au permis domina­ția nazistă a Europei. Inspirându-se din surse anterior necunoscute publicului larg, autorul ne însoțește de la ascensiunea lui Hitler în 1933, pe plajele din Dunquerque și ne prezintă un portret de neui­tat al miniștrilor, aristocraților și diplomaților amatori ale căror acțiuni și inacțiuni au avut consecințe devastatoare.

Ce spun criticii despre Concilierea lui Hitler

„Tim Bouverie ne spune povestea concilierii cu vervă și talent, folosind relatări contemporane cu deosebit efect în explorarea mentalităților care stau în spatele deciziilor politice.“ (Ian Kershaw)

Joi, 3 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Oferta unui gentleman, scrisă de Julia Quinn

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99!

Sophie Beckett nu a visat niciodată că va putea să se strecoare la faimosul bal mascat organizat de Lady Bridgerton – sau că „Făt-Frumos“ va fi acolo, așteptând-o pe ea!

Deși fiică de conte, Sophie nu a fost niciodată recunoscută, așa că, după moartea contelui, odioasa ei mamă vitregă a transformat-o în servitoare personală, rol în care a chinuit-o ani la rând. Însă acum, când a reușit, ca o adevărată Cenușăreasă, să participe la bal, Sophie se simte ca o prințesă dansând în brațele puternice ale chipeșului Benedict Bridgerton. Însă, vai!, basmul trebuie să ia sfârșit atunci când orologiul bate miezul nopții, iar ea trebuie să se întoarcă la viața plină de vicisitudini pe care o trăiește.

Încă din acea noapte magică, viziunea radioasă în rochie argintie l-a făcut pe Benedict orb la farmecele oricărei tinere care încearcă să-i atragă atenția – cu excepția stranie a unei servitoare, a cărei frumusețe i se pare ciudat de familiară, pe care o salvează dintr-o situație teribil de neplăcută. Deși și-a jurat cu ani în urmă să o găsească pe atrăgătoarea necunoscută care i-a furat inima la bal, Benedict descoperă că, pentru prima dată, o dorește cu disperare pe această tânără servitoare. Dar dacă îi va oferi inima, oare Benedict își va sacrifica astfel singura șansă la o iubire ca-n povești?

Ce spun criticii despre Oferta unui gentleman

„Julia Quinn are reputația creării de dialoguri spirituale și de personaje încântătoare, și nu se dezminte nici în acest roman absolut adorabil.“ (Lois Faye Dyer)

Vineri, 4 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Războiul spionilor, scrisă de John le Carre

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99!

Când Departamentul – intrat în umbră după război și ocupat numai cu bătălii birocratice – află un zvon despre amplasarea unei baze de rachete lângă frontiera vest-germană, aceasta pare șansa perfectă de a redobândi un loc important în arena informațiilor secrete. Războiul Rece este la apogeu, iar Departamentul ar da orice ca să participe activ.

Disperați după glorie și hotărâți să-i întreacă pe rivalii de la Circ, printre care se numără și George Smiley, conducătorii Departamentu­lui îl trimit pe teren pe Fred Leiser, un fost colaborator, înarmat doar cu o instruire școlărească și amintirile sale din timpul războiului. Pe acel tărâm al tăcerii pline de înțelesuri care este Germania de Est comunistă, soarta lui Leiser nu-i mai aparține în exclusivitate, ci devine inseparabilă de cea a Departamentului.

Maestrul ficțiunii de spionaj, John le Carré, construiește în Războ­iul spionilor o narațiune captivantă, cu trădări, cacealmale îndrăznețe și atotprezenta amenințare a războiului nuclear.

Ce spun criticii despre Războiul spionilor

„O poveste cutremurătoare și tragică despre spioni umani, nu sexy și eleganți.“ (New York Herald Tribune)

„O carte de o forță rară și imensă.“ (Financial Times)

„Un roman amar, sumbru, scris excepțional.“ (Publishers Weekly)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.