LiteraBlog O carte pe zi: Seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

O carte pe zi: Seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

Seria Cele șapte surori de Lucinda Riley este recomandarea zilei de marți, 11 mai 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24. Seria spune povestea unor surori adoptate și se bazează pe mitologia celebrei constelații a Pleiadelor, a devenit un adevărat fenomen global. Bestseller nr. 1 în toată lumea, a avut vânzări de peste 15 milioane de exemplare, iar o mare companie de producție TV lucrează la un serial conceput pe baza ei.

Citește și: VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”

Volume din serie apărute la Editura Litera:

DESPRE LUCINDA RILEY, AUTOAREA SERIEI „CELE ȘAPTE SURORI“

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul ei roman. Cărțile i-au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

Este o autoare de bestselleruri care au ajuns pe primele locuri în topul Sunday Times și New York Times.

Citește și: Dosar de autor: Lucinda Riley, autoarea celebrei serii „Cele șapte surori”, apărută la Editura Litera

Lucinda lucrează la seria Cele șapte surori, care spune povestea a șapte fete adoptate, bazată pe legenda alegorică a Pleiadelor din mitologia greacă și a constelației cu același nume. Această serie a devenit deja un fenomen global, iar fiecare dintre romanele care o compun a ajuns pe primul loc la vânzări în topurile mondiale.

În prezent, o mare companie de producție de la Hollywood se pregătește pentru ecranizarea seriei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.