LiteraBlog O carte pe zi: „Cafeneaua de la capătul lumii”, John P. Strelecky

O carte pe zi: „Cafeneaua de la capătul lumii”, John P. Strelecky

Cafeneaua de la capătul lumii de John P. Strelecky este recomandarea zilei de marți, 16 martie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Rătăcit în drumul său și grăbit, John ajunge la o cafenea micuță și atât de izolată încât pare să se afle la capătul lumii. Cu toate că inițial își propune doar să facă rost de benzină, să mănânce ceva și să ceară indicații, John găsește aici și un altfel de sprijin, mult mai semnificativ. Pe lângă specialitățile zilei, meniul localului cuprinde și trei întrebări la care toți clienții sunt încurajați să răspundă: „De ce ești aici?”, „Îți este teamă de moarte?”, „Ești un om împlinit?”

Ce spun criticii despre Cafeneaua de la capătul lumii

„Cartea aceasta îi va surprinde și inspira pe cititorii de pretutindeni. O fabulă despre oportunitățile ivite la momentul unor răscruci emo‑ ționale, care ne spune ceva foarte important și profund despre viață. O recomand cu căldură.“ (Bill Bridges) 

„Emoționantă, motivantă, revelatoare, profundă… Oferă răspunsul la cele mai presante întrebări ale vieții.“  (Lifestyle Magazine)

„Am adorat-o!… Am citit-o pe nerăsuflate într-o zi… Cafeneaua de la capătul lumii merită cu siguranță o lectură.“ (Horizons Magazine)

„Originală… plină de imaginație… fascinantă… o lectură care îți va schimba viața.“  (Bill Guggenheim)

Nu știi ce să citești, care sunt cele mai bune cărți, cele mai noi apariții, cei mai vânduți autori? Afli de luni până vineri, la Digi24. „O carte pe zi“ te așteaptă în cadrul jurnalelor de știri de la orele 8:00 și 11:00 cu tot ce trebuie să știi pentru o lectură de calitate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.