LiteraBlog O carte pe zi: „Enciclopedia cunoașterii. Istorie”

O carte pe zi: „Enciclopedia cunoașterii. Istorie”

Enciclopedia cunoașterii. Istorie este recomandarea zilei de miercuri, 24 martie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24. Acest volum de la Dorling Kindersley prezintă trecutul așa cum nu l-ai mai văzut.

Despre Enciclopedia cunoașterii. Istorie

O călătorie în timp ca să vânezi mamuți, să mărșăluiești cu soldați romani și să zbori cu frații Wright. Această carte te va purta în cele mai fascinante momente ale istoriei, de la strămoșii noștri timpurii până la viața din zilele noastre.

Explorează cum arată istoria unor popoare, locuri și evenimente cu ajutorul unor imagini spectaculoase generate pe computer.

Descoperă cum era viața de zi cu zi în Evul Mediu și cum anumite invenții, cum ar fi tiparnița, au schimbat fața lumii.

Nu știi ce să citești, care sunt cele mai bune cărți, cele mai noi apariții, cei mai vânduți autori? Afli de luni până vineri, la Digi24. „O carte pe zi“ te așteaptă în cadrul jurnalelor de știri de la orele 8:00 și 11:00 cu tot ce trebuie să știi pentru o lectură de calitate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.