LiteraBlog O carte pe zi: „25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur” de John C. Maxwell

O carte pe zi: „25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur” de John C. Maxwell

Volumul 25 de moduri de a-I cuceri pe cei din jur de John C. Maxwell este recomandarea zilei de vineri, 22 octombrie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

„Dacă pui în practică abilitățile din această carte, viața ta se va schimba. De ce? Pentru că îi vei putea ajuta pe ceilalți să se vadă pe ei înșiși într-o lumină favorabilă, îi vei face adeseori să se simtă excelent. Nu cred că există o bucurie mai mare în viață decât să îi vezi pe ceilalți cum înfloresc, cresc și își ating potențialul. Această carte te poate ajuta să faci asta pentru oamenii din viața ta.“ (John C. Maxwell)

  • Metoda verificată de a-i cunoaște mai bine pe cei din jurul tău
  • Tehnici eficiente și ușor de înțeles
  • Cartea care ți-ar putea schimba modul de a-i înțelege pe oameni și acțiunile acestora

Charisma – acea calitate a unor oameni ce pare să le aducă acestora respect, realizări pe toate planurile și succes în viața personală și profesională – nu este o aptitudine înnăscută. Este ceva ce poate fi învățat, iar cei doi autori, experți în leadership și relații, îți vor arăta cum să faci asta în doar câteva zile, punând în practică 25 de principii indispensabile pentru oricine vrea să-și îmbunătățească aptitudinile din domeniul relațiilor interpersonale. Învață cum să îi cucerești pe ceilalți și îți vei schimba viața!

De același autor:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.