LiteraBlog O carte pe zi: „Boli provocate de stres. Sfaturi pentru persoanele care se consumă prea mult” de Tim Cantopher

O carte pe zi: „Boli provocate de stres. Sfaturi pentru persoanele care se consumă prea mult” de Tim Cantopher

Boli provocate de stres. Sfaturi pentru persoanele care se consumă prea mult de Tim Cantopher este recomandarea zilei de joi, 8 iulie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Trei din patru adulți se vor simți copleșiți de stres într-un anumit moment din viață – dacă nu cumva în mod constant. Deși este o condiție foarte subiectivă, un lucru este cert: prea mult stres și incapacitatea de a rezista la acesta te pot îmbolnăvi.

Citește și: Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: Volumul „Cum să facem față persoanelor toxice” de Dr. Tim Cantopher

Dr. Tim Cantopher a diagnosticat și a ajutat sute de oameni suferind de boli provocate de stres și, în această carte, ne prezintă concluziile trase după decenii de cunoștințe acumulate. Ne ajută să înțelegem cauzele stresului (trecute și prezente) și să recunoaștem oamenii care îl pot agrava. Oferă tratamente și strategii pentru a face față bolilor provocate de stres de care am putea suferi – fie că sunt fizice sau psihologice – și ne sfătuiește cum să ne vindecăm și să nu ne mai îmbolnăvim.

Citește și: O carte pe zi: „Cum să facem față persoanelor toxice” de Tim Cantopher

Scrisă în stilul deja caracteristic autorului, împletind cunoștințe deosebite prezentate pe înțelesul tuturor cu strategii foarte eficiente, această carte te va repune pe șinele spre starea de bine și o viața mai calmă și trăită mai frumos.

De același autor:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.