LiteraBlog O carte pe zi: „Cele 5 limbaje ale iubirii pentru cei singuri” de Gary Chapman

O carte pe zi: „Cele 5 limbaje ale iubirii pentru cei singuri” de Gary Chapman

Cele 5 limbaje ale iubirii pentru cei singuri este recomandarea zilei de marți, 5 octombrie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Nimic nu ne face să ne simțim mai bine decât să iubim și să fim iubiți. Și, chiar și atunci când suntem singuri, în orice situație am fi – celibatari, divorțați sau văduvi –, cea mai profundă nevoie emoțională este aceea de a ne simți iubiți, iar cele mai mari împliniri sunt rezultatul iubirii pe care o oferim altora.

Scopul acestei cărți este să te ajute să faci ambele lucruri în mod eficient. Rețeta este simplă: fiecare om oferă și primește iubire într-un anumit limbaj, iar folosirea acestuia contribuie la dezvoltarea relației.

Această carte, destinată persoanelor singure, te va ajuta:

  • Să te înțelegi mai bine pe tine însuți și pe ceilalți.
  • Să fii mai încrezător când interacționezi cu cei din jur.
  • Să creezi legături mai strânse cu familia și prietenii.
  • Să descoperi ingredientul lipsă din relațiile anterioare.
  • Să ai parte de întâlniri mai reușite.

Fie că dorești să te apropii mai mult de părinții tăi, să ai o relație mai bună cu prietenii sau să mai dai o șansă întâlnirilor romantice, cartea lui Gary Chapman îți va oferi încrederea de care ai nevoie pentru a interacționa cu ceilalți într-un mod mai eficient.

Gary Chapman autorul bestsellerului Cele 5 limbaje ale iubirii – peste 10 milioane de exemplare vandute.

De același autor:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.