LiteraBlog O carte pe zi: „Întoarcerea la tine însuți. Calea către o viață fericită” de Osho

O carte pe zi: „Întoarcerea la tine însuți. Calea către o viață fericită” de Osho

Întoarcerea la tine însuți. Calea către o viață fericită de Osho este recomandarea zilei de vineri, 19 noiembrie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

„Meditația nu înseamnă a recita vreo mantră și nici măcar a spune o rugăciune; înseamnă pur și simplu a te întoarce la tine însuți și a-ți găsi odihna.“ (OSHO)

Fiecare dintre noi a trăit momente în care se simte „acasă“ în el însuși – relaxat, calm, stabil și eliberat de agitația ce caracterizează mare parte din viața noastră de zi cu zi. Cu ajutorul tehnicilor, parabolelor și meditațiilor din Întoarcerea la tine însuți, aceste clipe rare de regăsire pot fi transformate într-un curent subteran care alimentează cu energia sa subtilă toate aspectele vieții.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.