LiteraBlog O carte pe zi: „Manualului lecturii cu voce tare” de Jim Trelease

O carte pe zi: „Manualului lecturii cu voce tare” de Jim Trelease

Manualul lecturii cu voce tare, de Jim Trelease, este recomandarea zilei de vineri, 11 martie 2022, în cadrul rubricii „O carte pe zi“, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Manualul clasic de lectură cu voce tare, într-o ediție nouă, revăzută și completată pentru o nouă generație de cititori

Încă de la prima sa publicare, în 1982, lucrarea lui Jim Trelease a atras milioane de părinți și de educatori dornici să le cultive și să le dezvolte copiilor imaginația și limbajul, pentru a deveni cititori pasionați.

Ediția a opta a Manualului lecturii cu voce tare, completată de Cyndi Giorgis, aduce în discuție beneficiile și importanța lecturii cu voce tare pentru o nouă generație de copii. Prin intermediul experiențelor povestite de autori, documentate cu cele mai noi cercetări științifice și exemplificate printr-o bibliografie atent selectată, Manualul oferă tehnici și strategii care să-i ajute pe copii, indiferent de mediul social sau de abilitățile personale, să descopere plăcerea lecturii și să-i îndrume pentru a deveni cititori pe viață.

CE SPUN CRITICII DESPRE MANUALUL LECTURII CU VOCE TARE

Această carte vorbește despre mai mult decât cititul cu voce tare. Vorbește despre timpul pe care părinții, profesorii și copiii îl petrec împreună într-o manieră iubitoare și folositoare.“ (The Washington Post)

Acum, în era ecranelor, această carte este mai necesară ca oricând. (Rosemary Wells, autoarea seriei animate Max și Ruby)

Antrenantă și plină de inspirație… bravo pentru Trelease! Îi îndemn pe toți cei care se preocupă de literație, indiferent dacă sunt părinți sau nu, să citească această carte.“ (Los Angeles Herald Examiner)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.