LiteraBlog O carte pe zi: „Poate ar fi bine să discuți cu cineva” de Lori Gottlieb

O carte pe zi: „Poate ar fi bine să discuți cu cineva” de Lori Gottlieb

Poate ar fi bine să discuți cu cineva de Lori Gottlieb este recomandarea zilei de miercuri, 28 aprilie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Te-ai întrebat vreodată la ce se gândește terapeutul tău? Acum poți afla, căci Lori Gottlieb ne invită în lumea ei din postura de psihoterapeut, dar și din cea de pacientă, analizând adevărurile și minciunile pe care ni le spunem nouă, dar și celor din jur, în timp ce oscilăm între iubire și dorință, sens și mortalitate, vină și iertare, teamă și curaj, speranță și schimbare.

Ce spun criticii despre Poate ar fi bine să discuți cu cineva de Lori Gottlieb

„Rareori am citit o carte care să mă determine să mă văd într-o lumină cu totul nouă și să fie în același timp captivantă și plină de umor.“ (Katie Couric

„O carte care dă dependență, parte Oliver Sacks, parte Nora Ephron.“ (People)

„Explică procesul terapeutic în termeni care au sens, dându-le, în același timp, speranță celor care nu cred în terapie, sceptici cu privire la faptul că schimbarea reală poate fi obținută prin intermediul discuțiilor.“ (New York Times)

„Cine ar rezista să nu vadă cum un terapeut se luptă cu exact aceleași întrebări pe care pacienții săi și le pun de ani întregi?“ (The Washington Post)

„O carte ce va schimba vieți.“ (Arianna Huffington)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.