LiteraBlog O carte pe zi: „Puterea de a fi prezent. Cum influențează părinții viitorul copiilor” de Daniel J. Siegel și Tina Payne Bryson

O carte pe zi: „Puterea de a fi prezent. Cum influențează părinții viitorul copiilor” de Daniel J. Siegel și Tina Payne Bryson

Puterea de a fi prezent. Cum influențează părinții viitorul copiilor de Daniel Siegel și Tina Payne Bryson este recomandarea zilei de luni, 5 aprilie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Ce înseamnă să fii un părinte bun? Ce se întâmplă dacă greșim față de copiii noștri? Care este lucrul cel mai important pe care îl putem face pentru copiii noștri, pentru a-i ajuta să reușească în viață?

Dr. Daniel Siegel și dr. Tina Payne Bryson transmit un mesaj plin de speranță tuturor părinților care se găsesc în impas: există un singur lucru pe care îl putem face, care nu dă greș niciodată și care asigură dezvoltarea optimă a copiilor noștri – să fim prezenți, adică să fim mereu alături de ei și să îi susținem.

Bazată pe ultimele descoperiri în teoria atașamentului, Puterea de a fi prezent prezintă povești, strategii simple și sfaturi pentru a-i ajuta atât pe părinți, cât și pe copii să depășească momentele dificile. Greșelile pe care le facem nu sunt irevocabile și nu e niciodată prea târziu pentru a recăpăta încrederea copiilor și a-i ajuta să ajungă adulții care ne dorim să fie.

Despre autorii cărții Puterea de a fi prezent. Cum influențează părinții viitorul copiilor

Dr. DANIEL J. SIEGEL a studiat medicina la Harvard, iar în prezent este medic, psihiatru pentru copii, adolescenți și adulți, profesor universitar și director executiv la Mindsight Institute. A publicat zeci de cărți, traduse în peste 40 de limbi.

Dr. TINA PAYNE BRYSON este psihoterapeut și scrie pentru publicații precum Huffington Post, The New York Times și Real Simple. Susține conferințe și organizează ateliere pentru părinți, educatori și clinicieni în întreaga lume. În calitate de autor sau coautor a scris cărți devenite bestselleruri New York Times.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.