LiteraBlog O carte pe zi: „Secrete din trecut” de Barbara Davis

O carte pe zi: „Secrete din trecut” de Barbara Davis

Secrete din trecut, de Barbara Davis, este recomandarea zilei de duminică, 13 martie 2022, în cadrul rubricii „O carte pe zi“, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Două fetițe găsite pe fundul unui lac, nouă generații de femei cu puteri speciale și un mister rezolvat magistral.

Lizzy Moon nu și-a dorit niciodată ferma Moon Girl. În urmă cu opt ani, a părăsit orășelul Salem Creek pentru a începe o nouă viață la New York. Lăsa în urmă șoaptele legate de moștenirea ciudată a familiei. Dar când iubita ei bunică, Althea, moare, Lizzy trebuie să se întoarcă și să facă față unei tragedii: uciderea a două tinere fete și acuzațiile care au urmat-o pe Althea până în mormânt.

Lizzy nu dorește altceva decât să vândă ferma și să se întoarcă la viața ei din New York, până când descoperă un jurnal pe care Althea i l-a lăsat și cu ajutorul căruia poate să devină conștientă de propriile puteri speciale. Mai rămâne să dezlege misterul acelor crime și apoi poate să se întoarcă în metropolă. Dar când îl reîntâlnește pe arhitec­tul Andrew Greyson, unul dintre puținii din oraș care au crezut în nevinovăția bunicii ei, Lizzy va alege să urmeze sfatul bunicii: să își asculte inima și să își trăiască viața.

CE SPUN CRITICII DESPRE SECRETE DIN TRECUT

O carte frumos scrisă, pe care nu o poți lăsa din mână… În parte ficțiune contemporană despre femei, în parte roman istoric, intriga rătăcește impecabil prin timp pentru a elucida secretele de familie care leagă patru generații de femei. În acest roman găsești tot ce dorești.“ (Barbara Claypole White)

O poveste despre dragoste, speranță, mântuire și redescoperirea sinelui… în care se vor regăsi cititorii avizi de narațiuni pline de sensibilitate și simțire.“ (Camille Di Maio)

Plină de onestitate, prietenie, cu un strop de romantism. Davis creează personaje nuanțate și bine dezvoltate… O poveste țesută meticulos, pe care cititorul nu o va uita curând.“ (Emily Cavanagh)

Debordează de compasiune și de un bine-venit romantism matur… O poveste înălțătoare despre noi începuturi și despre barierele pe care ni le punem singuri în cale.“ (Emily Carpenter)

Scrisă frumos și din toată inima.“ (Diane Chamberlain)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.